Μυρτώ Αλικάκη: Αυτή είναι η φωτογραφία των γιων της που λατρεύει

Την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μυρτώ Αλικάκη: Αυτή είναι η φωτογραφία των γιων της που λατρεύει

H Μυρτώ Αλικάκη ακόμα και τώρα που οι γιοι της είναι μεγάλοι, αποφεύγει να αναρτά φωτογραφίες τους στο Instagram.

Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο πατέρας τους Πέτρος Λαγούτης. Ωστόσο, τον περασμένο μήνα έκανε την έκπληξη και μας έδειξε μετά από πολύ καιρό τα παιδιά του. Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιαστήκαμε καθώς όντως έχουν μεγαλώσει - και αλλάξει αρκετά: ο Δημήτρης είναι 19 ετών και ο Γιώργης 15 ετών.

alikaki lagoutis gioi 2

«Η καθημερινότητά μου τον τελευταίο καιρό δε με αφήνει να βαλτώσω, τόσο σχετικά με τη δουλειά μου καθώς έχω τα γυρίσματα για το νέο σήριαλ του Mega “Σιωπηλός Δρόμος”, όσο και σε σχέση με την οικογένειά μου γιατί τα παιδιά μου χρειάζονται χρόνο μαζί μου…», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Gala η ηθοποιός.

Αυτή τη φορά ήταν η Μυρτώ Αλικάκη που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την αγαπημένη φωτογραφία των παιδιών της.

«Αυτή είναι μία φωτογραφία των αγοριών μου που λατρεύω. ( ελπίζω να με συγχωρήσουν που την ανέβασα ? ) Η μητρότητα είναι η πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής μου, δεν συγκρίνεται με τίποτα... Αν δεν είχα γίνει μαμά, σίγουρα δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τα παιδιά μου που καθημερινά μου υπενθυμίζουν τι είναι σημαντικό και τι όχι, που μου δίνουν κίνητρο να είμαι δημιουργική και παρούσα, και που με απομακρύνουν από τον όποιο εγωισμό η ναρκισσισμό...», σχολίασε η ηθοποιός.

Δείτε την φωτογραφία των δύο αγοριών στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved