Δεν χορταίνουμε να ακούμε το τραγούδι της Pink και της κόρης της, Willow

Εσείς το έχετε ακούσει;

Δεν χορταίνουμε να ακούμε το τραγούδι της Pink και της κόρης της, Willow

Μπορεί το τραγούδι να κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, όμως τώρα αρχίσει να κερδίζει έδαφος στα charts και στις καρδιές των θαυμαστών της Pink.

Για πρώτη φορά η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να τραγουδήσει κάνοντας ντουέτο με την εννιάχρονη κόρη της και ήδη το βίντεο κλιπ το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 22 εκατομμύρια χρήστες στο YouTube.

"Κάλυψε με με το φως του ήλιου
Δείξε μου τις καλές στιγμές
Πες μου ότι οι λέξεις γυρίζουν
Από την αρχή και όλο θα είναι μια χαρά
Απλά κάλυψε με το φως του ήλιου", τραγουδούν μαμά και κόρη και το διαδίκτυο λιώνει.



Αυτή μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που η μικρή Willow αποδεικνύει το ταλέντο της στο τραγούδι, μιας και η διάσημη μαμά της, είχαν εμφανιστεί στο παρελθόν σε τηλεοπτική εκπομπή όπου τραγούδησαν μαζί το “Christmas Song” του Nat King Cole, όμως, είναι η πρώτη επαγγελματική της φορά.

Το βίντεο κλιπ με τον άνδρα της

Πριν ένα χρόνο περίπου η γνωστή τραγουδίστρια, κυκλοφόρησε το τραγούδι της «90 Days» και στο βίντεο κλιπ εκτός από την ίδια συμμετέχει και ο σύζυγός της, Carey Hart.



Φαίνεται ότι μέσα στην καραντίνα η Pink δημιούργησε όμορφα τραγούδια με την οικογένειά της και σιγά σιγά, βλέπουμε το ένα μετά το άλλο να εμφανίζονται. Δεν θα εκπλαγούμε αν σε μερικούς μήνες δούμε και τον μικρό Jameson Moon να κάνει την εμφάνισή του σε κάποια από τα βίντεο κλιπ της μαμάς του.

Προς το παρόν αυτόν και την αδερφή του, τους απολαμβάνουμε μέσα από τις αναρτήσεις της διάσημης τραγουδίστριας. Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved