Αλέξανδρος Μπουρδούμης:Δείτε πώς φωτογράφισε τη γυναίκα του με τον γιο τους

Ο γνωστός ηθοποιός απαθανάτισε τη γυναίκα της ζωής του με τον μονάκριβο γιο τους.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης:Δείτε πώς φωτογράφισε τη γυναίκα του με τον γιο τους

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος σε προσωπικό επίπεδο.

Μαζί με την σύζυγό του Λένα Δροσάκη απολαμβάνουν τις στιγμές με τον μονάκριβο γιο τους που θα γίνει ενός έτους τον προσεχή Ιούλιο. Αρκετά συχνά μάλιστα μοιράζεται με τους followers του χαριτωμένα στιγμιότυπα με το παιδί του.

Μέσα από τις αναρτήσεις του αλλά και τα insta stories, βλέπουμε κι ένα άλλο πρόσωπο του δημοφιλούς ηθοποιού, αυτό του χαζομπαμπά! Δεν περιορίζεται μόνο στο να πηγαίνει βόλτες τον γιο του, αλλά τον φροντίζει, τον ταΐζει, τον βάζει για ύπνο.


https://www.instagram.com/p/CJ0v_wBhigR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι με λίγα λόγια ένας full time μπαμπάς που απολαμβάνει το κάθε λεπτό με τον γιο του, βοηθώντας παράλληλα, και τη σύζυγό του στην καθημερινή του φροντίδα.

Μάλιστα με αφορμή την γιορτή της Μητέρας, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την γυναίκα του και το μωρό τους γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αγάπη μου, η πρώτη επέτειος σου ως μανούλα! Έγινες νονά και μετά μητέρα καρδιά μου! Να σε χαιρόμαστε!!!Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες! Να τις αγαπάμε και να τις φροντίζουμε!».

Δείτε την όμορφη φωτογραφία της γλυκιάς μαμάς με τον γιο της καθώς και άλλες που έχει δημοσιεύσει ο ηθοποιός στο Instagram, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved