Οι σπάνιες φώτο της Χριστίνας Μπόμπα με την κούκλα μαμά της

Δείτε μια σπάνια φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα απ' όταν ήταν μωρό!

Οι σπάνιες φώτο της Χριστίνας Μπόμπα με την κούκλα μαμά της

Τα τελευταία χρόνια ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μονοπωλούν το ενδιαφέρον όχι μόνο με τη σχέση τους αλλά και με το ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Ο παρουσιαστής με την influencer σύζυγό του, αποδεικνύουν καθημερινά μέσα από τις αναρτήσεις τους ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα βαρετό ζευγάρι και ότι θα γίνουν δύο καταπληκτικοί γονείς.

Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει στο έπακρο την εγκυμοσύνη της, είναι αρκετά προσεκτική και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία. Η γιορτή της Μητέρας για πρώτη φορά θα τη βρει έγκυο και έτοιμη να γίνει μαμά. Γι' αυτό και για την ίδια η αυριανή μέρα θα είναι ξεχωριστή.

Θέλοντας να ευχηθεί στην δικιά της γλυκιά και όμορφη μανούλα "Χρόνια πολλά" λίγο πιο νωρίς, δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει μωρό στην αγκαλιά της μητέρας της.

xristina mpompa

Αξιολάτρευτη η μπέμπα Χριστίνα με τη μαμά, Γιώτα, έτσι δεν είναι;

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε συχνά στις αναρτήσεις τη μητέρα της Χριστίνας, γι' αυτό και κάθε φορά που κάνει μια ανάρτηση μαζί της τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την κυρία Γιώτα μέσα από το Instagram της Χριστίνας. Η μέλλουσα μαμά έχει δημοσιεύσει μερικές ακόμη φορές φωτογραφίες με τη μαμά της, δείχνοντάς μας πόσο κούκλες είναι και οι δύο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved