Ο Channing Tatum μίλησε για την 7χρονη κόρη του και μας έφτιαξε τη διάθεση

Ψάχνετε ένα βιβλίο για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση του παιδιού σας; Αν ναι, τότε θα πρέπει να διαβάσετε το παιδικό βιβλίο του Channing Tatum.

Ο Channing Tatum μίλησε για την 7χρονη κόρη του και μας έφτιαξε τη διάθεση

Η Everly, aka Evie, είναι η έμπνευση πίσω από το πρώτο βιβλίο του ηθοποιού, «The One and Only Sparkella» και για αυτό μίλησε στην εκπομπή της Kelly Clarkson, "The Kelly Clarkson Show".

O Channing μεταξύ άλλων μίλησε για την "όμορφη" σχέση που έχει με την κόρη του -κόρη που απέκτησε από τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Jenna Dewan- και για μερικά από τα μαθήματα που του έχει δώσει η Everly σε ό,τι έχει να κάνει με την πατρότητα.

"Ποτέ δεν περίμενα ότι θα γινόμουν συγγραφέας, πόσο μάλλον ενός παιδικού βιβλίου", είπε και συνέχισε. "Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχουν πολλά παιδικά βιβλία που να μιλούν για τη σχέση που έχουν οι μπαμπάδες με τις κόρες τους... Εγώ και η κόρη μου έχουμε πραγματικά μια όμορφη σχέση και είναι αρκετά διασκεδαστικό όλο αυτό. Και ανησυχούσα στην αρχή λίγο με το να είμαι μόνο μπαμπάς, απλά να είμαι μπαμπάς και πώς θα μπορούσα να συνδεθώ και να καταλάβω ένα μικρό κορίτσι... και το κλειδί σε αυτό βρισκόταν στον δικό της κόσμο... και ήταν αρκετά διασκεδαστικός ο κόσμος που δημιουργήσαμε (μέσα στο βιβλίο)... Η κόρη μου μοιάζει πολύ στην Sparkella."

Όπως η Sparkella έτσι και η Everly, είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα που θα αγαπήσουν όλα τα παιδιά μόλις τη γνωρίσουν μέσα από το βιβλίο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Channing θυμήθηκε την ημέρα που η κόρη του ήταν στον παιδικό σταθμό και ήθελε να φορέσει την αγαπημένη της κάπα (είχε σχέδια με καρπούζι) και άλλαξε γνώμη το τελευταίο λεπτό. "Πανικοβλήθηκα και άρχισε να τη βγάζει. Ήταν κάπως 'Δεν θέλω να τη φορέσω! Δεν θέλω να τη φορέσω!' και όταν τη ρώτησα τη συμβαίνει μου είπε ότι δεν ήθελε να κοροϊδέψει κανείς την κάπα της. Ήταν η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι δεν είχε αυτοπεποίθηση αρκετή και την ένοιαζε τι θα πουν οι άλλοι!".

Έκτοτε, ο Channing βοήθησε την κόρη του να μεγαλώσει και να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Οι δυο τους διαβάζουν ιστορίες για καληνύχτα, κάτι που έκαναν και οι δικοί του γονείς σε εκείνον, χτενίζει τα μαλλιά της και αποκάλυψε ότι φτιάχνει αλογοουρές με την ηλεκτρική σκούπα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί.



Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το βιβλίο του;

Το βιβλίο κυκλοφόρησε στις 4 Μαΐου του 2021, θα το βρείτε με το όνομα «The One and Only Sparkella». Για κακή μας τύχη δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στα ελληνικά, για καλή μας τύχη όμως, μπορούμε να το βρούμε στα αγγλικά και να το αγοράσουμε. Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Η Sparkella εικονογραφήθηκε από την Kim Barnes και θα είναι το πρώτο μιας σειράς εικονογραφημένων παιδικών βιβλίων.


https://www.instagram.com/p/CNoaUv-Fm1l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια μικρή περίληψη:

Η Ella, θέλει να φοράει χρωματιστά και γλιτερένια ρούχα και την πρώτη μέρα στο σχολείο γίνεται στόχος για τους συμμαθητές της που εκφοβίζουν τα άλλα παιδιά. Η πρώτη μέρα δεν πάει όπως θα ήθελε και η Ella προσπαθεί να είναι λιγότερο φανταχτερή για να μην την ενοχλούν τα παιδιά. Με μια μικρή βοήθεια από τον μπαμπά της όμως, η Ella μαθαίνει γιατί πρέπει να είναι πάντα ο εαυτός της, ότι κι αν λένε οι γύρω της.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές απολαυστικές στιγμές μπαμπά και κόρης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved