Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η σπάνια φώτο με τον γιο και την κόρη της μαζί

Η διάσημη μαμά ανέβασε μία φωτογραφία και με τα δύο της παιδιά, μετά από καιρό.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η σπάνια φώτο με τον γιο και την κόρη της μαζί

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι ενεργή στα social media ωστόσο οι αναρτήσεις με τα παιδιά της δεν είναι συχνές. Όταν μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον γιο και την κόρη της, προτιμά να το κάνει με κάποιο Instagram Story το οποίο "εξαφανίζεται" μετά από 24 ώρες.

Ακόμα πιο σπάνιες είναι οι φωτογραφίες και με τα δύο της παιδιά μαζί. Για την ακρίβεια, στο Instagram της μέχρι σήμερα είναι αναρτημένες μόλις τέσσερις: μία λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, μία από τα τελευταία γενέθλια της κόρης της, μία ακόμα την Πρωτοχρονιά και η πιο πρόσφατη, λίγες ημέρες πριν.

Στην τελευταία αυτή φωτογραφία, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος φωτογράφισε τον γιο και την κόρη της στην αυλή του σπιτιού μέσα σε ένα αυτοκινητάκι. Τα δύο αδερφάκια κάθονται δίπλα δίπλα και αν και δεν βλέπουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φαίνονται τρισχαριτωμένα.

Όσο για το σχόλιό της, αυτό ήταν: "Όλη η αγάπη του κόσμου σε μια φωτογραφία"


https://www.instagram.com/p/COR4HOVsf0-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε και τις προηγούμενες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι με τον γιο και την κόρη της μαζί, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved