Πέμη Ζούνη: Αδημοσίευτες φωτό από το προσωπικό της άλμπουμ με την κόρη της

Για πρώτη φορά βλέπουμε φωτογραφίες της Πέμης Ζούνη με την κόρη της, από τη στιγμή της γέννησής της μέχρι και σήμερα.

Πέμη Ζούνη: Αδημοσίευτες φωτό από το προσωπικό της άλμπουμ με την κόρη της

Η ταλαντούχα ηθοποιός Πέμη Ζούνη, έχει μια κόρη, την Ελεονώρα Σκέντζου που πριν ένα χρόνο μάλιστα, ανέβηκε και τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Sergio Tzianos.

Η Ελεονώρα μπορεί να έχει ιδιωτικό τον λογαριασμό της στο Instagram και να μην έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε συχνά φωτογραφίες της, όμως η μητέρα της Πέμη Ζούνη, δημοσιεύει και μάλιστα όλες δείχνουν την αδυναμία που της έχει.

Η κόρη της Πέμης Ζούνη, είναι καρπός του έρωτά της από τον Στάθη Κέντζο.

pemizouni fotografies me kori 5

"Με όλη μου την ψυχή σ' αυτό το βλέμμα, εγκαινιάζω την προσωπική μου επαφή μαζί σας. Την διαχείριση έως τώρα είχαν κάποιοι καλοί φίλοι. Τους ευχαριστώ ειλικρινά!
Προσωπικά μαζί λοιπόν, από δω και πέρα, με στιγμές που θεωρώ όμορφες ή άξιες σχολίων.
Ελεονώρα και Σέργιε, να σας χαίρομαι πάντα ευτυχισμένους!", είχε γράψει σε μια ανάρτηση που έδειχνε την κόρη της ντυμένη νύφη, γεμάτη χαρά και περηφάνια.

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της όμως, 5 Μαϊου, η καταξιωμένη ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της, από τη μέρα της γέννησής της μέχρι τη μέρα του γάμου της. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Πέμη Ζούνη, δείχνει παιδικές φωτογραφίες της κόρης της. Η ηθοποιός ξεφύλλισε το παιδικό άλμπουμ και μας έδειξε τα πιο όμορφα στιγμιότυπα.


https://www.instagram.com/p/B_0LKMZJr4N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πέρσι τέτοια μέρα η ηθοποιός είχε αρκεστεί σε μια μόνο φωτογραφία με την κόρη της που την είχε συνοδεύσει με το εξής σχόλιο: "Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Χρονια πολλα αγαπουλα μου!".

Για την Πέμη Ζούμη η πιο όμορφη μέρα της ζωής της είναι εκείνη που έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσε. Απίθανες φωτογραφίες με την μονάκριβη κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved