Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η μεγάλη της κόρη έγινε 8 ετών - Δείτε φώτο

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο πολύ γλυκές throwback φωτογραφίες με την εορτάζουσα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η μεγάλη της κόρη έγινε 8 ετών - Δείτε φώτο

Η μεγάλη κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού, έγινε οκτώ ετών! H Νάγια είχε τα γενέθλιά της μερικές ημέρες πριν, ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου, και η παρουσιάστρια ευχήθηκε στην κόρη της και διαδικτυακά με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση.

"Αυτό το μικρό πλασματάκι στις φωτογραφίες που ήρθε στη ζωή μας πριν από οκτώ χρόνια πλέον είναι ένα όμορφο, καλόψυχο, γενναιόδωρο κι ευγενικό κορίτσι. Από την πρώτη στιγμή μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύ θέλαμε να γίνουμε γονείς. Νάγια μας σ´ αγαπάμε!" έγραψε και ανέβασε δύο throwback φωτογραφίες με την εορτάζουσα.


https://www.instagram.com/p/COUxeq7DQnV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οικογένειά της είναι προτεραιότητα. Μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, φροντίζει να περνά με τα παιδιά της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και μεταξύ των αγαπημένων τους δραστηριοτήτων είναι τα επιτραπέζια και γενικά κάθε λογής παιχνίδια και οι βόλτες.

Δείτε κάποια από τα πιο πρόσφατα στιγμιότυπα με τα παιδιά της που έχει μοιραστεί η διάσημη μαμά με τους διαδικτυακούς της φίλους, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved