Βασιλική Μιλλούση: Για πρώτη φορά μας δείχνει το πρόσωπο της μικρής της κόρης

Σε ποιον μοιάζει το χαριτωμένο κοριτσάκι;

Βασιλική Μιλλούση: Για πρώτη φορά μας δείχνει το πρόσωπο της μικρής της κόρης

Η Βασιλική Μιλλούση γιόρτασε χθες τα 37α γενέθλιά της και με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση ανέβασε μία πολύ όμορφη οικογενειακή φωτογραφία.

Στην ανάρτησή της, η διάσημη μαμά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την οικογένειά της και ευχαρίστησε γνωστούς και αγνώστους για όλες τις ευχές που δέχθηκε.

"Γεμάτη, ευγνώμων και φυσικά χαρούμενη με τέτοιες αγκαλιές και υπέροχες ευχές από αγαπημένα πρόσωπα αλλά και από ανθρώπους που δεν γνωρίζω! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!" έγραψε.

Στη φωτογραφία, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η εορτάζουσα κρατούν τις κόρες τους αγκαλιά και αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το πρόσωπο της δεύτερης κόρης του ζευγαριού, της μικρής Ελένης.

Το κοριτσάκι είναι πολύ χαριτωμένο, έχει καστανά ματάκια, ίσια μαλλιά και θα λέγαμε ότι μάλλον μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά του, δε συμφωνείτε;

vasiliki millousi genethlia 1

Στην γυναίκα της ζωής του ευχήθηκε και διαδικτυακά ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο διάσημος μπαμπάς ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία τους κι έγραψε: "Χρόνια Πολλά στο πιο γλυκό πλάσμα του πλανήτη ! Σ'αγαπώ"

vasiliki millousi genethlia 9

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η Βασιλική Μιλλούση αναμένεται να βαφτίσουν τις κόρες τους τέλη Μαΐου, ενώ τον ερχόμενο Δεκέμβρη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό γάμο που ήταν στα σχέδιά τους από πέρυσι.

Μέχρι τότε και οι δύο απολαμβάνουν την καθημερινότητα με τις κόρες τους στο σπίτι και οι φωτογραφίες που αρκετά συχνά αναρτούν στα social media τους το αποδεικνύουν. Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved