Έτσι γιόρτασαν την Ανάσταση οι διάσημοι Έλληνες γονείς (pics)

Δείτε τις αναρτήσεις που έκαναν στα social media.

Έτσι γιόρτασαν την Ανάσταση οι διάσημοι Έλληνες γονείς (pics)

Η φετινή Ανάσταση ήταν διαφορετική αλλά σίγουρα καλύτερη από πέρυσι.

Χιλιάδες πιστοί σε όλη την Ελλάδα γιόρτασαν την Ανάσταση νωρίτερα από κάθε άλλη φορά λόγω των μέτρων του κορονοϊού, όχι όμως ( ή μόνο) από τα μπαλκόνια όπως πέρυσι, αλλά στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Οι περισσότεροι ευχήθηκαν « Χριστός Ανέστη» σε στενό οικογενειακό ή φιλικό κύκλο και είχαν την ευκαιρία να τιμήσουν την μαγειρίτσα ή άλλα πασχαλινά εδέσματα στο σπίτι τους ή σε κάποιο εξοχικό.

Πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz, έκαναν Πάσχα στην Αθήνα, προσδοκώντας τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν.

Μεταξύ αυτών και πολλοί διάσημοι γονείς, οι οποίοι έστειλαν μέσα από τα social media τις δικές τους ευχές για το Πάσχα ενώ δεν παρέλειψαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φωτογραφίες από τη δική τους …Ανάσταση.

'Aλλοι, επέλεξαν να ευχηθούν με κόκκινα αυγά κι άλλοι με τις πασχαλινές λαμπάδες που κρατούσαν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους. Φέτος άλλωστε λόγω της ώρας μπόρεσαν να πάνε όλοι μαζί στην εκκλησία καθώς ακόμα και τα πιο μικρά σε ηλικία, παρέτειναν για λίγο τον ύπνο τους.

Πολλές οι αναρτήσεις και οι ευχές από τους γνωστούς επώνυμους γονείς. Δείτε τι ανέβασε η Φαίη Σκορδά, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Σίσσυ Φειδά, , η 'Ολγα Πηλιάκη, κι άλλοι διάσημοι γονείς στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved