Αθηνά Οικονομάκου: Σαν καρπούζι η κοιλίτσα της - Δείτε την ανάρτησή της

Σε λίγο καιρό θα γεννήσει και μας δείχνει την κοιλίτσα της που μοιάζει σαν ένα καρπούζι!

Αθηνά Οικονομάκου: Σαν καρπούζι η κοιλίτσα της - Δείτε την ανάρτησή της

Δεν χαρακτήρισε άδικα την κοιλίτσα της "καρπούζι" στο Insta story που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες η Αθηνά Οικονομάκου. Πολλές είναι οι γυναίκες αλλά και οι ειδικοί που παρομοιάζουν το μέγεθος μιας κοιλιάς που κυοφορεί ένα μωράκι, με φρούτα και λαχανικά για να προσδιορίσουν πάνω κάτω το μέγεθος του εμβρύου.

Όπως βλέπετε και στην εικόνα που ακολουθεί: στον πρώτο μήνα το μωρό έχει μέγεθος μιας μικρής σταφίδας, στον 2ο μήνα έχει το μέγεθος από ένα κεράσι, στον τρίτο μήνα έχει το μέγεθος ενός δαμάσκηνου, στον τέταρτο μήνα έχει το μέγεθος από ένα αχλάδι, στον 5ο μήνα έχει το μέγεθος από ένα grapefruit, στον 6ο μήνα έχει το μέγεθος από μια παπάγια, στον 7ο μήνα έχει το μέγεθος από έναν ανανά, στον 8ο μήνα από ένα πεπόνι και στον 9ο μήνα το μέγεθος από ένα καρπούζι.

megethos morou mina me to mina me frouta

Η ηθοποιός περιμένει πώς και πώς να γεννηθεί η κόρη της, έχει ήδη ετοιμάσει το βρεφικό δωμάτιο και απλά μετρά αντίστροφα για τις μέρες που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μικρό της αγγελούδι.

Το μέγεθος του μωρού ανά μήνα μέσα από φωτογραφίες της Αθηνάς Οικομάκου

athina oikonomakou moro

Δεν υπάρχει έγκυος που να μην αναρωτιέται για το μέγεθος του μωρού της ανά μήνα –και ταυτόχρονα που να καταλαβαίνει τι ακριβώς εννοεί ο γιατρός όταν της μιλά με εκατοστά και γραμμάρια. Για να σας δώσουμε, λοιπόν, καλύτερη εικόνα, τρυπώσαμε στον λογαριασμό της Αθηνάς Οικονομάκου, βρήκαμε φωτογραφίες της ανά μήνα και σας δείχνουμε ποιο θα είναι το μέγεθος της κοιλίτσας σας ανά μήνα συγκρίνοντάς το με τα φρούτα που αναφέραμε πιο πάνω.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Από τον πρώτο μήνα μέχρι τον τελευταίο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved