Λεωνίδας Κακούρης: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο του - Εκπληκτική φώτο

Είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός ηθοποιός δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφία του γιου του.

Λεωνίδας Κακούρης: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο του - Εκπληκτική φώτο

Ο Λεωνίδας Κακούρης, που μας έχει καθηλώσει με την ερμηνεία του ως Δούκας Σεβαστός στις « Άγριες Μέλισσες», είναι ένας τρυφερός πατέρας .

Σε αντίθεση με τον αυταρχικό, απόλυτο και σκληρό Δούκα, ο ίδιος έχει μια εξαιρετική σχέση και επικοινωνία με τον γιο και την κόρη του.

«Δεν πιστεύω στη μέθοδο ούτε της φωνής ούτε της βίας, ούτε του « εγώ ξέρω κι εσύ δεν ξέρεις τίποτα». Ο γιος μου είναι εννιά ετών και πολλές φορές είναι πιο ώριμος από μένα. Μπορεί να τον μαλώσω για κάτι και, αν έχει δίκιο θα μου απαντήσει και θα με βάλει στη θέση μου», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη στη Reallife.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Αλίκη Στεφανοπούλου την οποία γνώρισε στη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα «Μάλα». Μάλιστα της έκανε πρόταση γάμου έξω από το Μέγαρο Μουσικής, όπου εκείνη έδινε συναυλία.


https://www.instagram.com/p/CMhLomkr_8F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, την Ηλιάνα και τον Βαγγέλη.

«Είναι και τα δύο «καλλιτεχνάκια» .ο μικρός παίζει κρουστά από παρτιτούρα αν και δεν μελετάει πολύ και ασχολείται με τον χορό. Η κόρη μου κάνει εναέρια γυμναστική και χορό. Τα παιδιά μου δεν βλέπουν τη σειρά. Προσπαθώ να τους περάσω ότι δεν είναι κάτι τρομερό το γεγονός ότι ο μπαμπάς τους δουλεύει στη τηλεόραση», είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη.

Ο ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια της πετυχημένης πορείας του στο θέατρο και την τηλεόραση, δεν έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα με την προσωπική του ζωή ενώ είναι ελάχιστες οι φορές που έχει φωτογραφηθεί με την οικογένειά του,

Γι΄αυτό κι ήταν πραγματικά έκπληξη η φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί με τον γιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με φόντο το Διαφάνι.

«Μπαμπάς και γιος στο σπίτι της Λενιώς !(κάνει και ρίμα ...)», έγραψε χαρακτηριστικά ο περήφανος μπαμπάς.

Δείτε την όμορφη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved