Κέλλυ Κελεκίδου: Δείτε τα παιδιά της να φτιάχνουν πασχαλινά κουλούρια (pics)

Η γνωστή τραγουδίστρια έφτιαξε με τα παιδιά της πασχαλινά κουλουράκια.

Κέλλυ Κελεκίδου: Δείτε τα παιδιά της να φτιάχνουν πασχαλινά κουλούρια (pics)

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και σύμφωνα με την παράδοση εκτός από το βάψιμο των αυγών, πλάθουμε και τα πασχαλινά κουλούρια.

Φυσικά και δεν είναι η μόνη μέρα που ετοιμάζουμε όχι μόνο τα κουλούρια αλλά και τα τσουρέκια που έχουν την τιμητική τους τέτοιες μέρες.

Η Κέλλυ Κελεκίδου για παράδειγμα με τη βοήθεια των παιδιών της, τα έφτιαξε χθες. Όπως τόνισε η όμορφη μαμά, θέλει και η ίδια να τους μεταφέρει όλα τα ήθη και τα έθιμα των ημερών , όπως τα έμαθε κι εκείνη από τους γονείς της. Ακόμα θυμάται τις μυρωδιές από τα γλυκίσματα που έφτιαχνε η μητέρα της γι΄αυτό και προσπαθεί κάθε χρόνο τέτοιες μέρες να μοσχομυρίσει και το δικό της σπίτι.

kelekidou

Με βοηθούς λοιπόν την Ελπινίκη και τον Ραφαήλ, η Κέλλυ Κελεκίδου έφτιαξε κουλουράκια. Τα παιδιά της τα έπλασαν σε διάφορα σχέδια και όταν ψήθηκαν η περήφανη μαμά μας έδειξε και το αποτέλεσμα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όλες τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την κουζίνα με τα παιδιά της.

Αν θέλετε κι εσείς σήμερα να φτιάξετε ένα γλυκό με τα παιδιά σας για το Πάσχα, δεν έχετε παρά να μπείτε στον Πασχαλινό Οδηγό Διασκέδασης και θα βρείτε φοβερές συνταγές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved