Βασιλική Μιλλούση: Αυτό είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της μικρής Σοφίας

Tην έχουμε δει να το φοράει σχεδόν σε κάθε της βόλτα.

Βασιλική Μιλλούση:  Αυτό είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της μικρής Σοφίας

Η Βασιλική Μιλλούση με τον Λευτέρη Πετρούνια δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι διανύουν από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους.

Ο 'Ελληνας Ολυμπιονίκης, πριν από μερικές ημέρες κατέκτησε για πέμπτη φορά χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας και τώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Περήφανη η Βασιλική Μιλλούση δεν σταμάτησε να ανεβάζει insta stories για τη τεράστια αυτή επιτυχία του συζύγου τους.

Παράλληλα, το ζευγάρι ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη βάφτιση των κοριτσιών τους, της Σοφίας και της Ελένης που εκτός απροόπτου θα γίνει εντός του Μαΐου.


https://www.instagram.com/p/CMcfiZJjbSD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωστή αθλήτρια τα έχει οργανώσει όλα και έκανε και τις τελικές πρόβες για τα ρούχα. «Μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως θα θέλαμε και δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τις βαφτίσεις που είχαμε ονειρευτεί λόγω της πανδημίας,οι μικρές μας όμως σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που είχαμε σκεφτεί! Συγκινούμαι...?@eleftherios_petrounias θα τρελαθείς ?», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ένα από τα ποστ της.

Και φυσικά η κόρη της Σοφία δεν θα αποχωριστεί ούτε στη βάφτιση το αγαπημένο αξεσουάρ τόσο δικό της όσο και της μαμάς της .

Ποιο είναι αυτό; Δείτε το στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved