Νάντια Μπουλέ: Αυτό το πρωινό γεύμα προτιμά στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Η Νάντια Μπουλέ διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο γλυκιά από ποτέ.

Νάντια Μπουλέ: Αυτό το πρωινό γεύμα προτιμά στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Η Νάντια Μπουλέ μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε η ίδια με μία ανάρτησή της στο Instagram δύο μήνες πριν.

"Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού ❤️" σχολίασε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

nadia mpoule egkyos 3

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια χωρίς αμφιβλία διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και είναι πιο γλυκιά από ποτέ. Μετά την πρώτη της αυτή ανάρτηση έχει ανεβάσει πολλές ακόμα φωτογραφίες και μας δείχνει την κοιλίτσα της που φουσκώνει ολοένα και περισσότερο.

nantia mpoule egkyos 1

Η εγκυμονούσα είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και γενικά του υγιεινού τρόπου ζωής και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους συμβουλές για wellness αλλά και πρωτότυπες και υγιεινές συνταγές που δοκιμάζει και η ίδια στην καθημερινότητά της.

Σε ένα από τα τελευταία Instagram Story της μάλιστα μας έδειξε το πρωινό που προτιμά την ιδιαίτερη αυτή περίοδο της ζωής της. Ποιο είναι αυτό; Ψωμί με αβοκάντο και αυγά!

nantia mpoule

Το αβοκάντο είναι ένα φρούτο με υψηλή διατροφική αξία. Είναι πλούσιο σε κάλιο, τον ηλεκτρολύτη που ρυθμίζει τα υγρά του σώματος και πολύ καλή πηγή βιταμινών C και Ε. Ομοίως, τα αυγά είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για τον οργανισμό καθώς περιέχουν πρωτεΐνες, βιταμίνες και πολλά ακόμα θρεπτικά συστατικά. Ένα γεύμα σαν κι αυτό λοιπόν, εκτός από νόστιμο και χορταστικό είναι και εξαιρετικά θρεπτικό.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της εγκυμονούσας Νάντια Μπουλέ στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved