Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έκανε το πιο alternative baby shower πάρτι (pics)

Η ηθοποιός μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έκανε το πιο alternative baby shower πάρτι (pics)

Η μέλλουσα μαμά διανύει του τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του γιου της.

Για την γνωστή ηθοποιό και τον σύζυγό της, αυτό θα είναι το πρώτο τους παιδί και είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ. Μάλιστα οι φίλες της ηθοποιού διοργάνωσαν για την γλυκιά εγκυμονούσα ένα baby shower πάρτι, έθιμο που συνηθίζεται στην Αμερική λίγο πριν τη γέννηση του μωρού.

H ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ στα social media και μπορεί η ίδια να μην ανέβασε καμία φωτογραφία, έκανε όμως share τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι φίλες της, δίνοντάς μας έτσι μία γεύση από τη διακόσμηση και την τούρτα.

Το baby shower ήταν αρκετά διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Έγινε σε εξωτερικό χώρο και η διακόσμηση περιλάμβανε μπαλόνια και διακοσμητικά σε γήινα χρώματα. Όσο για την τούρτα, ήταν πουά και πολύχρωμη!

kartsana

Ο λόγος για την Γωγώ Καρτσάνα την οποία γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά "Το σόι σου" όπου υποδυόταν τη νύφη της Ρένιας Λουιζίδου και του Γιώργου Γιαννόπουλου. Μετά το τέλος και της 5ης σεζόν, η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά "Έρωτας Μετά" και πάλι με την Βάσω Λασκαράκη.

gogo kartsana 3

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της εγκυμονούσας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved