Νικήτας Παπαγιάννης: Ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας και φτιάχνει τσουρέκι

Ακόμα ένα απολαυστικό βίντεο με τον γιο του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη.

Νικήτας Παπαγιάννης: Ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας και φτιάχνει τσουρέκι

Ο Νικήτας Παπαγιάννης είναι ο ορισμός του χαρούμενου παιδιού. Το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστεί όλο και πιο συχνά σε πολλά από τα βίντεο που ανεβάζει ο μπαμπάς του στο Tik Tok και στα social media γενικά, και ουκ ολίγες φορές έγινε viral.

Όπως αυτό που ανέβασε ο μπαμπάς του πριν από μερικές ώρες και δείχνει τον Νικήτα πάνω στον πάγκο της κουζίνας να προσπαθεί να φτιάξει τσουρέκι. Κι όχι απλό τσουρέκι αλλά όπως ακούγεται να λέει ο μικρός « ένα τσουρέκι – τούμπανο». Εύχεται μάλιστα Καλό Πάσχα με δυνατή φωνή.


https://www.instagram.com/p/COLdE3Oho0m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Μάνος Παπαγιάννης λατρεύει τις φάρσες και τα αστεία βίντεο. Στα περισσότερα από αυτά κεντρικοί…ήρωες είναι τα παιδιά του αλλά και η γυναίκα του. Ωστόσο, κανένα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα βίντεο με τον απολαυστικό Νικήτα.

Είναι άνετος και αστείος και δείχνει να απολαμβάνει όσα κάνει με τον μπαμπά του αφού κι εκείνος συχνά "μεταμορφώνεται" σε ένα μεγάλο παιδί.

Δεν είναι άλλωστε μόνο τα βίντεο χιουμοριστικά αλλά και οι φωτογραφίες που αναρτά κατά καιρούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πάρτε μια γεύση στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved