Ειρήνη Κολιδά: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της (pics)

Βγήκε νικήτρια από τη Φάρμα, καθώς αποχώρησε μετά την νίκη της στο αγώνισμα παραμονής μέσα στο παιχνίδι και αγκάλιασε τον γιο τη μετά από καιρό.

Ειρήνη Κολιδά: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της (pics)

Η Ειρήνη Κολιδά έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της και αυτό δεν κρύβεται.

Ο Αλέξανδρος, έχει μεγαλώσει αρκετά, έχει ψηλώσει πολύ, και αν και έχει σταματήσει τις τακτικές αναρτήσεις μαζί του, η Ειρήνη Κολιδά, δεν σταματά να εκφράζει τον θαυμασμό και την αγάπη του για εκείνη όταν τη ρωτούν για τη μητρότητα.

Η Ειρήνη Κολιδά έχει μεγάλη αδυναμία στον Αλέξανδρο, κάτι που έγινε αμέσως αντιληπτό μετά τη φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας για το «My Best Friend’s fear» πριν ένα χρόνο περίπου.

«Λόγω του ενστίκτου της μάνας, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως δεν θα ξαναδώ ποτέ τον Αλέξανδρο! Ήμουν πεπεισμένη ότι συμμετέχω σε ένα πείραμα που είτε θα με σκοτώσουν είτε θα με κοιμίσουν για να μου πάρουν τα όργανα. Ήμουν σίγουρη για αυτό! Έψαχνα τον τρόπο, σαν μάνα, για να μπορέσω με πολλή ψυχραιμία και χαλαρότητα να διαφύγω», είχε αναφέρει τότε για την εμπειρία της, στην εκπομπή του Open beyond «Έλα Χαμογέλα».

kolida gios 9

Σε ανάρτησή της επίσης είχε αποκαλύψει ότι στόχος της είναι η καθημερινή ευτυχία του γιου της και αυτό προσπαθεί να κάνει σαν μαμά. Να είναι ευτυχισμένο το αγόρι της. Πράγμα που θέλει κάθε μαμά για το παιδί ή τα παιδιά της.

"Με στόχο την καθημερινή του ευτυχία όπως αυτό ελεύθερο ορίσει εμπνευσμένο από εσένα..... #happymoments
#happyhours #monday #positivevibes #justsmile #dowhatyouwant"

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες με τον γιο της, που είναι αξιολάτρευτος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved