Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η απίθανη φώτο της κόρης της μετά από καιρό

Δείτε την ανάρτηση που έκανε με την μοναχοκόρη της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η απίθανη φώτο της κόρης της μετά από καιρό

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της, Μαίρης.

Η μικρή με τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα, απολαμβάνει το καλαμπόκι της που κρατά με προσοχή στο χέρι της.

kori floridas

Η οικογένεια της γνωστής παρουσιάστριας που είχε νοσήσει από κορονοϊό, πλέον έχει αναρρώσει και σιγά σιγά επανέρχεται στο καθημερινό της πρόγραμμα.

Το τελευταίο διάστημα η γνωστή μαμά άρχισε ξανά να μαγειρεύει και να παρουσιάζει τις συνταγές της στο διαδίκτυο ενώ τον υπόλοιπο χρόνο τον αφιερώνει στα δυο της παιδιά.

Πριν μερικές μέρες μάλιστα είχε και την επέτειο γάμου με τον σύζυγό της Άρη Γούτο, με τον οποίο σύντομα θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας αφού επιθυμούν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο.


https://www.instagram.com/p/CNo-uaSsi6G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«3 χρόνια παντρεμένοι...
Σήμερα γιορτάζουμε διαφορετικά την επέτειο μας , απομονωμένοι σπίτι οι τέσσερις μας , θετικοί στον ιό αλλά γεμάτοι και θετικά συναισθήματα , αγάπη και ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε στη ζωή μας.. #happyanniversary #weddinganniversary #covidanniversary2021», είχε γράψει στις 14 Απριλίου η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ανακοινώντας παράλληλα ότι νοσούν από COVID-19.

Θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 14 Απριλίου 2017, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους.Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους που τον άλλο μήνα θα γίνει ενός έτους.

Στη gallery που ακολουθεί δείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες των παιδιών του αγαπημένου ζευγαριού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved