Ο γιος Ελληνίδας ηθοποιού έχει τον δικό του τρόπο να οδηγεί τη μηχανή του

« Εμείς, το κάνουμε ανάποδα» σχολίασε με χιούμορ η ηθοποιός.

Ο γιος Ελληνίδας ηθοποιού έχει τον δικό του τρόπο να οδηγεί τη μηχανή του

Το τελευταίο διάστημα η γνωστή ηθοποιός μοιράζεται με τους followers της όλο και πιο συχνά στιγμιότυπα με τον γιο της, Κωνσταντίνο.

Ο μικρός έγινε τριών ετών, στις 14 Μαρτίου, και παρότι δεν μπορούσαν οι γονείς του να διοργανώσουν ένα παιδικό πάρτι για να γιορτάσουν τα γενέθλια του μοναχογιού τους, του παρήγγειλαν μια εντυπωσιακή τούρτα με δεινόσαυρο με την οποία σίγουρα ενθουσιάστηκε.
Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της, τον οποίο δυσκολεύτηκε να αποκτήσει όχι μόνο λόγω των εξωσωματικών που χρειάστηκε να κάνει αλλά και της ίδιας της εγκυμοσύνης που ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

«Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Με διάφορα προβλήματα, από θρομβοφιλΐα με αντιπηκτικές ενέσεις, από διαβήτη κύησης που έκανα τρεις ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα και δεν μπορούσα να φάω τίποτα, από αντιβίωση που έπρεπε να πάρω λόγω σταφυλόκοκ¬κου κ.ο.κ. Ώσπου στον πέμπτο μήνα έπαθα αποκόλληση και έμεινα για δυο μήνες ακίνητη στο κρεβάτι. Αλλά να σου πω κάτι; Δεν υπήρχε μέρα που να μην είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη για το πλάσμα που μεγάλωνε μέσα μου», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η Μαρίνα Ασλάνογλου, μπορεί να απολαμβάνει τις χαρές της μητρότητας.


https://www.instagram.com/p/CA7jaNYJ2Hw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τελευταίο διάστημα στις αναρτήσεις της τον πρώτο λόγο τον έχει ο μικρός Κωνσταντίνος που είναι ένα χαριτωμένο αγοράκι.Πριν μερικές ημέρες η μαμά του τον απαθανάτισε να είναι πάνω στην παιδική μηχανή και κάθεται ανάποδα. Η ηθοποιός δεν αντιστάθηκε και ανέβασε τα αστεία στιγμιότυπα στο Instagram.

Δείτε τα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved