Κέλλυ Κελεκίδου: Δείτε την κόρη της με casual εμφάνιση -Απίθανο το στιλ της

Η Ελπινίκη είναι έναν μοντέρνο κοριτσάκι. 

Κέλλυ Κελεκίδου: Δείτε την κόρη της με casual εμφάνιση -Απίθανο το στιλ της

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μητέρα δυο παιδιών. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν έχει παρά ελάχιστες φωτογραφίες τους, καθώς τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Νίκος Κουρκούλης, επιθυμούν να κρατούν την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ανά διαστήματα η γνωστή τραγουδίστρια ανεβάζει insta stories με τον γιο της Ραφαήλ και την Ελπινίκη. Όπως αυτό με τα δύο αδέλφια να παίζουν στα χιόνια ποζάροντας δίπλα από τον χιονάνθρωπο που έφτιαξαν.

kelli kelekidou paidia

Η Κέλλυ Κελεκίδου έχει αδυναμία και στα δυο της παιδιά όπως και ο σύζυγός της. Μάλιστα είχε πει μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στο Λοιπόν: « αγαπάει ( ο Νίκος) τρελά τα παιδιά του, πολλές φορές όμως δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες ευθύνες, οι οποίες είναι ισχυρές, δηλαδή πάντα θ΄ακούσεις κι ένα « Κέλλυ…». Λέει… λέει… αλλά είναι ένας χαζομπαμπάς , η κόρη του τον κάνει ό,τι θέλει…».

Η Ελπινίκη είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που ακολουθεί το dress code της ηλικίας της. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η μαμά της, φοράει τζιν μοντέρνο παντελόνι, καρό πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια.

Δείτε τη συγκεκριμένη ανάρτηση καθώς κι άλλες παλιότερες με τον αδελφό της , στη gallery που ακολουθεί .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved