Suri Cruise: Έγινε 15 ετών και η Katie Holmes δημοσίευσε σπάνιες φωτο της

Η μοναχοκόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes γιόρτασε τα 15α γενέθλιά της.

Suri Cruise: Έγινε 15 ετών και η Katie Holmes δημοσίευσε σπάνιες φωτο της
AP images

Ο Tom Cruise και η Katie Holmes ήταν κάποτε ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood. Γνωρίστηκαν το 2005 και έναν χρόνο μετά, τον Απρίλιο του 2006 γεννήθηκε η κόρη τους, Suri.

Οι φωτογραφίες του πάλαι ποτέ αγαπημένου ζευγαριού από την κάθε του εμφάνιση έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Η είδηση του χωρισμού τους το 2012 έπεσε σαν βόμβα και για πολλές εβδομάδες ήταν πρώτη είδηση στα ξένα media.

katie holmes tom cruise

Πηγή φωτογραφίας: AP images

Οι δύο ηθοποιοί ακολούθησαν χωριστούς δρόμους και η Katie Holmes αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί ένα εξαιρετικά χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και ακόμα και στα social media σπάνια αναρτά φωτογραφίες με την ίδια.

Ακόμα πιο σπάνιες είναι οι φωτογραφίες με την κόρη της, Suri. Η μοναχοκόρη των δύο ηθοποιών έγινε 15 ετών μερικές ημέρες πριν και σύμφωνα με δημοσιεύματα στα ξένα μέσα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει μία βόλτα με φίλη της. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η Suri Cruise έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει και στους δύο γονείς της. Είναι ψηλή όπως η μαμά της, αδύνατη και με μακριά καστανά μαλλιά.



Όσο για την Katie Holmes με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση έκανε μία εξαίρεση και ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες της εορτάζουσας, γράφοντας: "Χρόνια πολλά γλυκιά μου! Σε αγαπώ!!! Δεν το πιστεύω ότι είσαι κιόλας 15!"

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved