Βασιλική Μιλλούση: Super baby! Αστέρι στο δίζυγο η μικρή Σοφία - Δείτε φώτο

Όπως λέει και ο σοφός λαός: "Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!"

Βασιλική Μιλλούση: Super baby! Αστέρι στο δίζυγο η μικρή Σοφία - Δείτε φώτο

Δεν περιμέναμε τίποτε λιγότερο από την πρωτότοκη κόρη τηςΒασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια. Με γονείς πρωταθλητές το μόνο σίγουρο ήταν ότι και αυτή θα ακολουθούσε κάποια στιγμή τον δρόμο του αθλητισμού. Ωστόσο όμως, δεν περιμέναμε ότι αυτή η "κάποια στιγμή" θα ερχόταν τόσο σύντομα και για την ακρίβεια σχεδόν δύο χρόνια μετά τη γέννησή της.

Όχι, δεν είμαστε υπερβολικοί κάθε άλλο. Πριν μερικές μέρες η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της τη στιγμή που δείχνει την ισορροπία της ανάμεσα σε δυο καρέκλες που την έχουν βοηθήσει να σηκώσει το σώμα της από το έδαφος. Γεμάτη περηφάνια η Βασιλική Μιλλούση, έστειλε στον σύντροφό της τη φωτογραφία της κόρης της συνοδεύοντάς τη με το εξής μήνυμα: "Μόνη της κάνει δίζυγο @lefterispetrounias".

sofia petroynia dizigo eso

Η μικρή μπορεί να μην έχει δείξει ακόμη το ταλέντο της στη δοκό ισορροπίας, όπως έχει δείξει το ταλέντο της στο δίζυγο. Και πού ξέρετε, ίσως να καταλήξει στους κρίκους όπως ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μπαμπάς της, Λευτέρης Πετρούνιας.

Η ζωή τους με δυο μικρά κορίτσια

Όπως είχε πει ο ίδιος ο Λευτέρης Πετρούνιας επειδή μεσολάβησε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης εγκυμοσύνης της Βασιλικής και η ίδια ταλαιπωρήθηκε, ήταν αρκετά αγχωμένος μέχρι να γεννήσει. Έπειτα ξεκίνησε η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής του είχε πει χαρακτηριστικά στο περιοδικό HELLO και στην κοινή συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό με τη Βασιλική Μιλλούση. "Είμαι χαζομπαμπάς επί δύο. Αισθάνομαι ευλογημένος που την συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο είμαι μαζί με τη Βασιλική και τα δύο μωρά μας στις αγκαλιές μας. Με τόση πολλή αγάπη δεν έχω νιώσει λεπτό το lockdown. Επιπλέον η ημέρα μου είναι γεμάτη και από τις προπονήσεις".

vasiliki millousi petrounias kores 2

Η σχέση τους, ο γάμος και η διπλή βάφτιση

Κάρμα. Μόνο με αυτή τη λέξη μπορούμε να περιγράψουμε την υπέροχη και ουσιαστική, σχέση τους.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στην ίδια συνέντευξη λατρεύει στη Βασιλική το πόσο στοργική είναι. "Πρόκειται για μία βαθιά καλή ψυχή. Δεν είναι πονηρή και λειτουργεί σα μικρό παιδί κάνοντας και εμένα καλύτερο άνθρωπο. Είναι πάντα δίπλα μου, το στήριγμά μου. Με βοηθά να βρω το σωστό μονοπάτι στο δρόμο που διανύω. Λατρεύω το χαμόγελό της". Από την πλευρά της η Βασιλική, λατρεύει τον δυναμισμό και την αισιοδοξία του συντρόφου της, το ότι κατακτά τα μεγάλα όνειρα του. Είναι ο άνθρωπος που της δίνει δύναμη σε όλες τις φάσεις της ζωής τους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον γάμο τους οι ίδιοι πρόκειται να παντρευτούν τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ πρόκειται να βαφτίσουν και τις δύο κόρες τους μαζί, προς το τέλος Μαΐου.

Η καθημερινότητά τους

vasiliki millousi petrounias kores 10

Τόσο η Βασιλική Μιλλούση, όσο και ο Λευτέρης Πετρούνιας, δημοσιεύουν στιγμές από την καθημερινότητα με τα δύο κορίτσια στο σπίτι. Μας δείχνουν τι κάνουν, πώς περνούν, πού κάνουν τις βόλτες τους καθώς και τα πρώτα κατορθώματα των μικρών. Όπως το "δίζυγο" πιο πάνω.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις υπέροχες φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved