Γιώργος Χρανιώτης: Αγκαλιά με τον γιο του καθώς αναρρώνουν από τον κορονοϊό

Ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία με τον 10 μηνών γιο του που κόλλησε κι αυτός Covid-19.

Γιώργος Χρανιώτης: Αγκαλιά με τον γιο του καθώς αναρρώνουν από τον κορονοϊό

Σε καραντίνα βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιώργος Χρανιώτης με την σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και τον γιο τους, καθώς διαγνώστηκαν με κορονοιό.

Το ζευγάρι όπως ενημέρωσε μέσα από τα social media έχει συμπτώματα που είναι διαχωρίσιμα ενώ ο γιος τους έκανε ένα 24ωρο πυρετό και δεν είχε όρεξη για φαγητό για τρεις μέρες.

«Τα καταφέραμε. Κολλήσαμε και μείς.Και οι τρεις.Δεν είναι ωραίο ,δεν είναι και τραγικό ,τουλάχιστον στην περίπτωση μας.Κεφάλι βαρύτερο κι από πεπόνι ,γεύση αλλοπρόσαλλη ,όσφρηση μέτρια ,κόκαλα τρεμάμενα και λίγο γκουχου-γκουχου ,συνθέτουν ένα παζλ ,πολύ επίκαιρο και ελαφρώς ανυπόφορο.Με τον μικρό να τριγυρνά και να μην σ αφήνει να κοιμηθείς ενώ το μάτι κλείνει επικίνδυνα ,με το σπίτι να μικραίνει ολοένα και περισσότερο (αφού δεν έχεις που αλλού να πας) η κατάσταση είναι με λίγα λόγια ιδιαίτερη .Όμως υπάρχει πάντα και η άλλη πλευρά.Εγώ καλώς ή κακώς δεν πιστεύω στην τύχη και πάντα προσπαθώ να βρω τους λόγους που περνάω μαζί με την οικογένεια μου αυτό το μικρό μαρτύριο. Και οι λόγοι πλέον συγκεκριμενοποιήθηκαν για τα καλά.Ακούστε λίγο. Τους ανθρώπους δεν τους γνωρίζουμε σε βάθος ,παρά μόνο αν μας δοθεί χρόνος ή η κατάλληλη ευκαιρία. Όταν λοιπόν βρεθήκαμε θετικοί και το γνωστοποιήσαμε σε φίλους, οι φίλοι αυτοί μας έδωσαν τηλέφωνα γιατρών , λοιμοξιολόγων, θεραπευτών ,μας έδωσαν τον χρόνο τους ,μας έδωσαν με λίγα λόγια τον εαυτό τους .Και αυτό είναι υπέροχο. Και τους ευχαριστώ πραγματικά. Και πιστέψτε με δεν είναι δεδομένο», έγραψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Instagram.

Μάλιστα χθες ανέβασε και μια φωτογραφία με τον μικρό Αλέξανδρο αγκαλιά γράφοντας χαρακτηριστικά:

« Στην κουντιστή μας πολυθρόνα. Αναρρώνουμε ωρέ!».

xraniotis

Το ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα του χώρου και μέσα από τα προσωπικά τους social μοιράζονται διάφορες στιγμές της καθημερινότητας τους, ειδικά τώρα με το μωρό.

Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved