Ορφέας Αυγουστίδης: Φωτογραφίζει τη σύντροφό του αγκαλιά με τον γιο τους

Ο ηθοποιός δημοσίευσε το τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ορφέας Αυγουστίδης: Φωτογραφίζει τη σύντροφό του αγκαλιά με τον γιο τους

Ο Ορφέας Αυγουστίδης στις αρχές του μήνα έγινε μπαμπάς. Η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και πλέον το ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι.

Παρότι ο ηθοποιός απέφευγε οποιαδήποτε δημοσιότητα σχετικά με την προσωπική του ζωή, αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους . Δημοσίευσε λοιπόν φωτογραφίες με τη σύντροφό του αλλά και το μωρό γράφοντας:


https://www.instagram.com/p/CNZr-EmLNEi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

« Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε,η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι εδώ να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη».

Πριν μερικές ώρες όμως ο ηθοποιός ανέβασε σε Insta Story, κι άλλο στιγμιότυπο με την σύντροφό του Γεωργία να έχει αγκαλιά το μωρό και να το νανουρίζει υπό το άγρυπνο βλέμμα του σκύλου τους.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved