H BIANEΞ στηρίζει τα ακριτικά νησιά σε συνεργασία με την Ομάδα Αιγαίου

Η ΒΙΑΝΕΞ, η κορυφαία ελληνική φαρμακοβιομηχανία, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία, συνεργάζεται με την Ομάδα Αιγαίου, την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία και καλύπτει τις ανάγκες που έφερε η πανδημία για την τηλεκπαίδευση των μαθητών ακριτικών νησιών.

H BIANEΞ στηρίζει τα ακριτικά νησιά σε συνεργασία με την Ομάδα Αιγαίου

Έτσι, με στόχο την ενίσχυση των κατοίκων της παραμεθορίου, η ΒΙΑΝΕΞ προσέφερε 45 tablets στους μαθητές της Ίου, της Πάτμου, της Θύμαινας και του Αγαθονησίου.

Ο Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, δήλωσε σχετικά με τη δωρεά: «Αποτελεί δέσμευσή μας να στεκόμαστε δίπλα στον ακρίτα νησιώτη που ειδικά στις μέρες μας, έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη την στήριξή μας. Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες που έφερε η πανδημία, αποφασίσαμε να προσφέρουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό στους μαθητές των νησιών για απρόσκοπτη πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση».

Η Πρόεδρος της Ομάδας Αιγαίου Ντενίζ Α. Τσιμή, ανέφερε για την ενέργεια: «Ευχαριστώ τη ΒΙΑΝΕΞ, αλλά προσωπικά και τον ίδιο τον κ. Γιαννακόπουλο εκ μέρους της Ομάδας Αιγαίου για τη στήριξη του έργου μας στα μικρά και ακριτικά νησιά.
Τέτοιες άμεσες πράξεις φανερώνουν το πραγματικά υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διαθέτει η εταιρεία και σας κατατάσσει στους σταθερούς υποστηρικτές της Ομάδας Αιγαίου
».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved