Μπλέτσας - Αστέρη: Πώς γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους - Δείτε φώτο

Η κόρη τους έγινε δύο ετών και οι γονείς της δημοσίευσαν όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες. 

Μπλέτσας - Αστέρη: Πώς γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους  - Δείτε φώτο

H κόρη του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη, είχε γενέθλια στις 18 Απριλίου. Η μικρούλα έγινε δύο ετών και τα γιόρτασε με τους γονείς της …ταξιδεύοντας.

Το αγαπημένο ζευγάρι , που περιμένει και δεύτερο παιδί, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα λόγω κορονοϊού, άρχισε ξανά τα ταξίδια έχοντας μαζί και την κόρη του.

Τα γενέθλιά της λοιπόν τα γιόρτασαν οικογενειακά στην Γερμανία, όπου βρέθηκαν για τα γυρίσματα της εκπομπής. Και μπορεί όπως έγραψε η μαμά της να μην της έφτιαξε την τούρτα που θα ήθελε, οι αναμνήσεις όμως που θα έχει, θα την συντροφεύουν μια ζωή.

Oι δύο γονείς ευχήθηκαν στην κόρη τους με το δικό τους τρόπο. Η Ηλέκτρα Αστέρη εμφανώς ευτυχισμένη που η κόρη της έγινε δύο ετών έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:


https://www.instagram.com/p/CNzrg_VlX-D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
?Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια ήταν η μέρα που σε κράτησα για πρώτη φορά στα χέρια μου. Ήταν η μέρα που με έκανες μαμά για πρώτη φορά. Ήταν η μέρα που μου έμαθες πόσο σημαντικός είναι ο θηλασμός και πόσο πολύ κόπο θέλει για να πετύχει. Ήταν η μέρα που με έκανες πιο υπεύθυνη, καλύτερο άνθρωπο και ο λόγος για να σκέφτομαι ακόμη πιο θετικά.

?Σήμερα γίνεσαι δύο χρόνων και δεν ξέρω πως να σου δείξω τι πραγματικά είσαι για μένα. Το μόνο που ελπίζω είναι να στο δείχνω με τις πράξεις μου κάθε μέρα. Και όταν κάποτε μεγαλώσεις πολύ, θέλω να ξέρεις πάντα μέσα σου ότι η μαμά και ο μπαμπάς προσπαθούν κάθε μέρα για το καλύτερο, για σένα, για την ανατροφή, τη διατροφή, την ζεστασιά στην καρδιά και την θερμή αγκαλιά.

?Σε λίγο δεν θα είσαι πια το μόνο μικροσκοπικό πλασματακι που θα ορίζει τη ζωή μας, αλλά θέλω να ξέρεις πως πάντα κατέχεις ξεχωριστή θέση στην καρδιά και την ψυχή μου. Όχι μόνο γιατί με έκανες πρώτη φορά μαμά, αλλά επειδή είσαι πραγματικά ό,τι καλύτερο μου συνέβη τα τελευταία χρόνια μετά τον μπαμπά σου.

?Χρόνια πολλά, χρόνια καλά πάνω από όλα. Με υγεία. Με ευτυχία. Με γαλήνη. Με ισορροπία. Με γνώσεις. Με ταξίδια. Με εμπειρίες. Με χαμόγελα. Θα υπάρξουν και οι πικρές στιγμές το ξέρω, αλλά είναι και αυτές στο " παιχνίδι", για να σου μάθουν πόση αξία έχουν όλα τα άλλα... τα καλά.

?Και εσένα @ftbletsas σ' αγαπάω. Για πολλούς λόγους. Ένας πολύ σημαντικός είναι ότι μαζί κάναμε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, που μεγαλώνει και μας κάνει περήφανους κάθε μέρα και πιο πολύ. Αυτή η ευλογία δεν περιγράφεται τελικά με λέξεις.

?Btw σήμερα κλείνουμε δύο χρόνια θηλασμού μωρό μου. Άντε και tandem όταν έρθει το αδερφάκι σου.

?Υ.γ Μπορεί σήμερα να ταξιδεύουμε και να μην μπορώ να σου κάνω την τούρτα που θα ήθελα και ένα πάρτυ αντάξιο σου, αλλά σου χαρίζω υπέροχες αναμνήσεις που θα έχεις να θυμάσαι για πάντα.

Σ' αγαπάω. Μέχρι τα αστέρια. Και όλα τα ουράνια τόξα του κόσμου».

Όσο για τον Ευτύχη Μπλέτσα,εκτός από την όμορφη οικογενειακή φωτογραφία έστειλε την δική του ευχή: « Η κοράκλα μας έγινε σήμερα 2 ετών! Αυτά ήταν τα καλύτερα 2 χρόνια της ζωής μου. Ηλέκτρα μου ευχαριστώ για όλα. Μαντέψτε τι είδους τούρτα θα κόψουμε!».


https://www.instagram.com/p/CN0OQWznC1p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το ζευγάρι δημοσιεύει το τελευταίο διάστημα αρκετά συχνά φωτογραφίες με την μικρή, ενώ και η Ηλέκτρα Αστέρη, έχει κάνει αναρτήσεις δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved