Βίντεο: Μαμά ανακάλυψε ότι υιοθέτησε τη βιολογική αδερφή του γιου της

Μια απίθανη ιστορία που σίγουρα θα σας συγκινήσει.

Βίντεο: Μαμά ανακάλυψε ότι υιοθέτησε τη βιολογική αδερφή του γιου της
Ashley Creative Co

Μια single mom έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ότι το μικρό κορίτσι που επρόκειτο να υιοθετήσει ήταν βιολογική αδερφή του αγοριού που είχε υιοθετήσει μερικούς μήνες πιο πριν.

Τα δύο παιδιά είχαν την ίδια βιολογική μητέρα και αυτό ήταν κάτι που η Katie Page, έμαθε λίγο πριν την υιοθεσία της μικρής και της έφερε δάκρυα στα μάτια.

"Έχουν τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες. Του αρέσει να χαλαρώνει και της αρέσει να κάνει τρελά πράγματα! Μόλις ανακάλυψα ότι είναι πραγματική του αδερφή, αποφάσισα να την υιοθετήσω χωρίς δεύτερη σκέψη. Από τη στιγμή που έχω υιοθετήσει τον Grayson και αποδέχτηκε να είμαι η μαμά του, τότε και εγώ αποδέχομαι την βιολογική του οικογένεια!", είπε η νεαρή μητέρα στο GoodMorningAmerica.

Η ίδια αντιμετώπιζε προβλήματα υπογονιμότητας στο παρελθόν και γι' αυτό πήρε την απόφαση να υιοθετήσει ένα παιδί. Τον Grayson — ένα αγόρι που εγκαταλείφθηκε στο νοσοκομείο, τον υιοθέτησε στις 25 Μαϊου 2017. Η υιοθεσία διήρκησε περίπου δύο χρόνια.

"Από την πρώτη φορά που τον είδα στο μαιευτήριο, τον ερωτεύτηκα!" είπε η Page, "Είναι τόσο ήρεμος και γλυκός!". Ένα μήνα μετά την υιοθεσία του μικρού, η Grayson έλαβε ένα τηλεφώνημα για ένα νεογέννητο κορίτσι με το όνομα, Hannah! Το κοριτσάκι χρειαζόταν ένα σπίτι για να μεγαλώσει. Η νεαρή μητέρα, μόλις είδε τη Hannah, ήθελε να της δώσει ένα σπιτικό.

Όταν πήρε τη μικρή στο σπίτι της, παρατήρησε ότι το βραχιόλι στο ποδαράκι της Hannah, είχε το ίδιο όνομα μητέρας, με το βραχιόλι που είχε ο γιος της πριν μερικά χρόνια.

"Οι νοσηλευτές μου είπαν την ιστορία της μικρής και αμέσως αναγνώρισα μερικές ομοιότητες, με τον τρόπο που γεννήθηκε ο Grayson!".

Έκτοτε τα δύο αδέρφια μεγαλώνουν μαζί και η Page νιώθει πολύ τυχερή που είναι η μαμά τους.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved