Ιωάννα Παππά: Βόλτα με τον γιο της στο πάρκο - Δείτε πόσο μεγάλωσε

Η ηθοποιός έπαιξε με τον γιο της απολαμβάνοντας την ηλιόλουστη μέρα.

Ιωάννα Παππά: Βόλτα με τον γιο της στο πάρκο - Δείτε πόσο μεγάλωσε

Για την Ιωάννα Παππά η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα σημαντική από επαγγελματικής πλευράς, καθώς συμμετέχει στη νέα σειρά του Mega «Έξαψη» .

Η ηθοποιός είχε χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση επιλέγοντας να αφιερωθεί στο θέατρο που είναι και η μεγάλη της αγάπη. «Τα πρώτα χρόνια ήταν συνειδητή επιλογή να απέχω, γιατί ξεκίνησα νωρίς με σειρές και γι' αυτό είχα την ανάγκη να εστιάσω στα θεατρικά, για να νιώσω πως πατάω γερά, ότι ωριμάζω. Η αλήθεια είναι πως μου γίνονταν προτάσεις, αλλά για πράγματα που δεν με αφορούσαν καθόλου. Δεν επιθυμούσα να επιστρέψω απλά για να επιστρέψω. Γι' αυτό και άργησα πάρα πολύ», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Secret.

Παράλληλα, η ταλαντούχα ηθοποιός ήθελε μετά τη γέννηση του γιου της να είναι μαζί του όσο περισσότερο μπορούσε. Ο μικρός θα γίνει 2 ετών τον προσεχή Αύγουστο και η μητέρα του παρότι δεν συνηθίζει να αναρτά φωτογραφίες του, παρά μόνο αραιά και που, κάνει κάποιες αναρτήσεις, όπως αυτή από πρόσφατη βόλτα τους στο πάρκο.

«Η καλύτερη βόλτα #loveforever #2021 #sunshine», σχολίασε η ευτυχισμένη μαμά στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει με τον γιο της ο οποίος κρατά μια παιδική ρόδα και προσπαθεί να την τσουλήσει στο χώμα. Ο μικρούλης έχει μεγαλώσει αρκετά και όπως μπορούμε να διακρίνουμε έχει τα χρώματα της μαμάς του.


https://www.instagram.com/p/CNsRAALFKfL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γενικά η Ιωάννα Παππά αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον μοναχογιό της γι΄αυτό και όταν το κάνει η απήχηση είναι μεγάλη.

Στη gallery που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικές από τις σχετικά πρόσφατες αναρτήσεις που αφορούν τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved