Ζενεβιέβ Μαζαρί: Κάνει εναέριο χορό με τη βοήθεια της κόρης της

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Κάνει εναέριο χορό με τη βοήθεια της κόρης της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί πέρασε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της ενώ χθες θέλησε να γυμναστεί.

Και μη πάει ο νους σας σε βαράκια, τρέξιμο, διάδρομο και τα συναφή. Όχι, η γνωστή creative director του GNTM με τη συμπαράσταση της κόρης της, δοκίμασε aerial dance. Ένα είδος γυμναστικής με χορό στον αέρα που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στη χώρα μας.

«Fantasy vs reality ! Κυριακή και είπα να κάνω το τσαμπί», σχολίασε η γνωστή μαμά, δείχνοντας στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram πρώτα την κόρη της που με άνεση και χάρη κρεμιέται από τα σχοινιά και στη συνέχεια την ίδια που το προσπαθεί!

Η Ροζαλία την βοηθάει όσο μπορεί προκειμένου να τα καταφέρει η μαμά της ενώ ο σύζυγος παρακολουθεί από τον καναπέ. Όσο για τον μικρό Μιχάλη; Στην αρχή το βρήκε διασκεδαστικό πειράζοντας τα μαλλιά της αδελφής του καθώς …κρεμόταν ανάποδα, αλλά στη συνέχεια έχασε το ενδιαφέρον του.

Δείτε κι εσείς το βίντεο που συγκέντρωσε χιλιάδες views αλλά και σχόλια με τους followers να συγχαίρουν την Ζενεβιέβ Μαζαρί για την προσπάθειά της.


https://www.instagram.com/p/CNz-Qk8lRSs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H δημοφιλής κριτής του GNTM το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει αρκετά συχνά βίντεο με την ίδια χαρίζοντάς μας απολαυστικές στιγμές ενώ όσον αφορά τις δημοσιεύσεις με τα παιδιά της προσπαθεί να είναι πιο φειδωλή.

Δείτε τις πιο πρόσφατες που έχει κάνει στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved