Ελληνίδα εγκυμονούσα κάνει κατακόρυφο στον 9ο μήνα & τρελαίνει το Instagram

Πάμε στοίχημα ότι δεν την αναγνωρίζετε, έτσι δεν είναι;

Ελληνίδα εγκυμονούσα κάνει κατακόρυφο στον 9ο μήνα & τρελαίνει το Instagram

Μόλις είδαμε τη φωτογραφία της μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Υποθέσαμε ότι θα πρόκειται για κάποια ξένη διάσημη μαμά, αλλά βλέποντας το όνομά της, εντυπωσιαστήκαμε διπλά.

Είναι 9 μηνών, πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστή η δεύτερη εγκυμοσύνη της και κάνει κατακόρυφο!

"Στη πρώτη εγκυμοσύνη, δεν έκανα κανενός είδους άσκησης (δε μου επιτρεπόταν, παρότι είχα τη τέλεια εγκυμοσύνη). Αποτέλεσμα της τόσο μεγάλης αλλαγής στη καθημερινότητα μου, ήταν τα πολλά κιλά που πήρα.
Σε αυτή την εγκυμοσύνη , παρότι ήταν πιο δύσκολη , δε σταμάτησα καθόλου την άσκηση και αυτό ηταν που με βοήθησε να μη χαλάσω τη διατροφή μου. Δε στερήθηκα τίποτα και σε αυτό βοήθησε ο διατροφολόγος μου ο οποίος μου βρήκε λύσεις εύκολες και υγιεινές .
Η λήψη αυτής της φωτογραφίας έγινε χθες , την ώρα της προπόνησης μου.
Να ακούτε το σώμα σας, αλλά και να σας καθοδηγούν ειδικοί εάν δεν γνωρίζετε και δεν είστε σίγουρες για τις ασκήσεις που εκτελείτε. Πάντα όμως να έχετε την έγκριση από το γιατρό σας.", έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της και αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή. Και όχι άδικα!

Ο λόγος φυσικά για τη Βίβιαν Δράκου, τη σύζυγο του ηθοποιού Θανάση Πατριαρχέα. Ο ηθοποιός δεν πρόλαβε καλά - καλά να κάνει το πρώτο του παιδί και η σύντροφός του ήδη διανύει τον 9ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της!

Τα ευχάριστα νέα τα ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media πριν λίγες μέρες μέσα από αυτή την ανάρτηση.

«Γυναικάρα μου! Κουράγιο και σ' ευχαριστώ! ??❤️ #9months #δεύτερο!!!».


https://www.instagram.com/p/CNuyMQ-lcDj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Θανάσης Πατριαρχέας, που φέτος είδαμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», κρατούσε όλους αυτούς τους μήνες κρυφή την εγκυμοσύνη της συζύγου του.


https://www.instagram.com/p/CNmZWzPFP5v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανάρτηση μετά τον ηθοποιό έκανε και η ίδια η Βίβιαν γράφοντας: "Μπορεί να είναι δύσκολο το μονοπάτι της μητρότητας , όμως μόνο ένας άνθρωπος μπορεί και μου το έκανε εύκολο και αυτός είσαι εσυ, @thanasispatriarcheas ❤️ Στο τέλος της ημέρας μόνο ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος νιώθεις , βλέποντας τα πλασματακια που έχεις δημιουργήσει με τον άνθρωπό σου ♥️
Η οικογένεια μας και επίσημα μεγαλώνει ??"

Δείτε φωτογραφίες της από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved