Το απίθανο βίντεο του Γιώργου Λιάγκα με τον μεγάλο γιο του

Ένα υπέροχο βίντεο δημοσίευσε ο Γιώργος Λιάγκας με τον γιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το απίθανο βίντεο του Γιώργου Λιάγκα με τον μεγάλο γιο του

Τι και αν εχθές ήταν μια σχετικά κρύα μέρα. Ο Γιώργος Λιάγκας πήγε με τον γιο του στην Βουλιαγμένη και βούτηξαν μαζί στη θάλασσα. Το θερμόμετρο έγραψε 15°C, όμως έχουμε πει. Τα παιδιά του γνωστού δημοσιογράφου είναι ατρόμητα και χειμερινοί κολυμβητές, αφού δεν έπαψαν ούτε στιγμή από τον περασμένο Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα, να κάνουν τις βουτιές τους.

Αυτό το έδειχνε αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιώργος Λιάγκας, γεμάτος περηφάνια. Ο ίδιος λατρεύει τη θάλασσα, είναι χειμερινός κολυμβητής και χαίρεται που και τα παιδιά του έχουν κληρονομήσει την ίδια αυτή αγάπη που έχει και εκείνος για το νερό και γενικότερα τα θαλάσσια σπορ.

"Ευτυχια... #swimming #winterswimming #fatherandson", σχολίασε ο δημοσιογράφος και πώς να μην νιώθει ευτυχισμένος, βλέποντας τα παιδιά του να μεγαλώνουν και να αποκτούν αγάπη για ένα σπορ που και ο ίδιος όπως αναφέραμε πιο πριν, αγαπά.


https://www.instagram.com/p/CNznvu_gpyP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα οφέλη της χειμερινής κολύμβησης

Αρχικά είναι γνωστό ότι η χειμερινή κολύμβηση ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι που κολυμπούν τον χειμώνα δεν αρρωσταίνουν τόσο εύκολα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κρύο νερό λειτουργεί σαν ένα ήπιο επεισόδιο στρες, το οποίο ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και το προπονεί. Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνονται τα λευκά αιμοσφαίρια, τα βασικά συστατικά της άμυνας του οργανισμού.

Επιπλέον το δέρμα αναζωογονείται, το κρύο νερό ενεργοποιεί τους θερμοϋποδοχείς στο δέρμα, οι οποίοι δίνουν εντολή μέσω του εγκεφάλου για να αυξηθούν οι χτύποι της καρδιάς, με αποτέλεσμα οι χειμερινοί κολυμβητές να νιώθουν αναζωογονημένοι και τέλος το μπάνιο στη θάλασσα τον χειμώνα αυξάνει την αντοχή και τονώνει το μυϊκό, καρδιαγγειακό και αναπνευστικό σύστημα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τον μεταβολισμό, αυξάνοντας τις καύσεις και συμβάλλοντας έτσι στο να χάνει κανείς βάρος.

Δείτε μερικές από τις βουτιές του Δημήτρη και του Γιάννη Λιάγκα, στη gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved