Σοφία Πανάγου: Στην κουζίνα με την κόρη της - Δείτε σπάνια φώτο

Τι έφτιαξαν μαμά και κόρη; 

Σοφία Πανάγου: Στην κουζίνα με την κόρη της - Δείτε σπάνια φώτο

Τη Σοφία Πανάγου τη γνωρίσαμε ως "Ναταλίτσα" στη σειρά "50-50" και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά "Το σοί σου" όπου υποδυόταν τη μικρότερη αδερφή της Βάσως Λασκαράκη. Η ηθοποιός έχει μία αξιοσημείωτη πορεία και στο θέατρο καθώς έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένες παραστάσεις όπως οι "Ο θείος Βάνιας" και "Κοινή ησυχία".

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Σε συνεντεύξεις της έχει αναφερθεί στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, ωστόσο στα social media οι οι αναρτήσεις της σπάνια αφορούν πράγματα πέραν της τέχνης και της δουλειάς της.


https://www.instagram.com/p/BrdI0PaF7bM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κόρη της Αλκμήνη είναι πλέον έντεκα ετών και οι φορές που την έχουμε δει σε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ηθοποιός, είναι μετρημένες.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση με την κόρη της είναι ένα Instagram Story που ανήρτησε εν μέσω καραντίνας. Μαμά και κόρη αξιοποιούν τον χρόνο που περνούν στο σπίτι αυτό το διάστημα και μαγειρεύουν παρέα.

Όπως φαίνεται στο Instagram Story που ανέβασε η Σοφία Πανάγου, οι δυο τους μπήκαν στην κουζίνα κι έφτιαξαν ένα κέικ σοκολάτας. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη διαδικασία, αλλά και το αποτέλεσμα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί, μαζί με παλιότερες αναρτήσεις με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved