Όλγα Φαρμάκη: Ανέβασε την πιο γλυκιά φωτο με τον σύντροφο και την κόρη της

Η ανάρτηση της νέας μαμά για τα γενέθλια του αγαπημένου της.

Όλγα Φαρμάκη: Ανέβασε την πιο γλυκιά φωτο με τον σύντροφο και την κόρη της

Μία πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Όλγα Φαρμάκη με αφορμή τα γενέθλια του συντρόφου της, Σταύρου Μαντόπουλου.

Η νέα μαμά ευχήθηκε στον αγαπημένο της και διαδικτυακά με το εξής μήνυμα: "Χίλιες ευχές από τα κορίτσια σου Σταυράκη μας. Σε αγαπάμε πάρα πολύ"

Στη φωτογραφία που συνόδευσε το γλυκό αυτό μήνυμα, το ζευγάρι ποζάρει στον φωτογραφικό έχοντας την τριών κόρη του αγκαλιά.

olga farmaki oikogeneiki foto 3

Η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 27 Ιανουαρίου. Και οι δύο είναι πανευτυχείς και απολαμβάνουν κάθε λεπτό με το νέο μέλος της οικογένειας. Την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία είχε ανεβάσει η επιχειρηματίας και μοντέλο δύο μέρες μετά τά τη γέννηση της κόρης της:

"Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό μας Μαρεττάκι. Σε περιμέναμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας! Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία και η αγάπη γι αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρίσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια"

olga farmaki oikogeneiki foto 1

Η νέα μαμά αναρτά όλο και πιο συχνά φωτογραφίες με την κόρη της και η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες με το μωρό της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved