Σταματίνα Τσιμτσιλή: O γιος της τρώει κι εκείνη …σελφάρει

Η όμορφη φωτογραφία της γνωστής παρουσιάστριας με τον γιο της, Γιάννη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: O γιος της τρώει κι εκείνη …σελφάρει

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το τελευταίο διάστημα ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες από το παρελθόν αναπολώντας όμορφες περιόδους της ζωής της, όπου ο κορονοϊός ήταν άγνωστη λέξη για όλους μας.

Ανυπομονεί να έρθουν οι μέρες που θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τις βόλτες, να βλέπουμε τους φίλους μας και να ταξιδεύουμε χωρίς να νιώθουμε ανασφαλείς.

Εκτός από τις throwback φωτογραφίες, αρκετά συχνά ανεβάζει και instastories με την καθημερινότητα με τα παιδιά της. Ως μητέρα δύο κοριτσιών κι ενός γιου, έχει μια γεμάτη ημέρα αφού εκτός από εργαζόμενη γυναίκα είναι και μια full time μαμά.

Όταν δεν παίζει με τα παιδιά της ή δεν κάνει δουλειές, της αρέσει να χαλαρώνει μαζί τους την ώρα που ασχολούνται με τα παιχνίδια τους ή όταν τρώνε.Ένα τέτοιο στιγμιότυπο μοιράστηκε πριν μερικές μέρες η όμορφη παρουσιάστρια στο οποίο ο Γιαννάκης τρώει και εκείνη σελφάρει.

tsimtsili gios

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει συχνά στην εκπομπή Happy Day για τα παιδιά της. Σήμερα μάλιστα το πρωί ανέφερε ότι ο μικρός έκανε βίντεο κλήση και της είπε ότι είναι πολύ όμορφη!

Ο Γιάννης θα γίνει 3 ετών στις 27 Απριλίου κι εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η μαμά του. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved