Γιορτή Μητέρας 2021: Τι πραγματικά θέλουν οι μανούλες

Γιορτή της Μητέρας 2021: Όσα θέλουμε πραγματικά. 

Γιορτή Μητέρας 2021: Τι πραγματικά θέλουν οι μανούλες

Πλησιάζει η Γιορτή της Μητέρας 2021, η οποία θα τιμηθεί στις 9 Μαΐου. Όπως πέρσι έτσι και φέτος, τα σχολεία παραμένουν κλειστά, οπότε μένει το χέρι των παιδιών και των μπαμπάδων να ετοιμάσουν κάποια ξεχωριστή έκπληξη για τις μαμάδες του σπιτιού.

Η πρώτη γιορτή της μητέρας, αποδίδεται στην Αμερικανίδα Ann Maria Reeves Jarvis, η οποία διοργάνωσε για πρώτη φορά το 1865 ένα κίνημα με το όνομα Mothers Friendships Day και καθιέρωσε συναντήσεις με το όνομα Mothers Day Meetings, κατά τις οποίες οι μητέρες αντάλλασσαν απόψεις και εμπειρίες.

Εν μέσω πανδημίας όμως και με τις μητέρες να καλούνται εδώ και έναν χρόνο να αναλαμβάνουν καθημερινά πολλαπλούς ρόλους που δεν είχαν πριν.

Το προφίλ του αμερικάνικου Parents στο Instagram πραγματοποίησε ένα Poll και αποκάλυψε με αριθμούς την αλήθεια, για το τι πραγματικά θέλουν οι μητέρες στη φετινή γιορτή προς τιμήν τους.

Ύπνο: 30%
Μια ημέρα μόνες: 30%
Μια μέρα στο σπα ή για μασάζ: 11%
Διακοπές: 7%
Μια νύχτα ή ένα διήμερο μόνη σε ξενοδοχείο: 5%
Ένα καθαρό σπίτι: 2%
Αναγνώριση του κόπου μας: 2%
Να φτιάξει κάποιος άλλος το πρωινό για την ίδια ή την οικογένεια: 2%
Κοσμήματα:2%
Κούρεμα:2%


Ανάμεσα σε αυτά, κάποιες μητέρες δήλωσαν πως τα παραδοσιακά λουλούδια ως δώρο για τη γιορτή της μητέρας ποτέ δεν θα φύγουν από τη μόδα και ζήτησαν ακόμα:

Υγεία για την οικογένειά τους, να μην γκρινιάξουν τα παιδιά τους την ημέρα αυτή, να έχουν ένα ραντεβού με τον σύζυγο ή απλά να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα εν μέσω πανδημίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved