Νάντια Μπουλέ: Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Η ηθοποιός μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Νάντια Μπουλέ: Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram στις αρχές του προηγούμενου μήνα:

"Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού ❤️" σχολίασε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

nadia mpoule egkyos 3

Έκτοτε ακολούθησαν πολλές ακόμα, ενώ σε συνέντευξή της στην εκπομπή Pop Up αποκάλυψε ότι το φύλο του μωρού είναι κοριτσάκι: "Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο"

nadia mpoule egkyos 1

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media και εκτός από φωτογραφίες της, με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράζεται συμβουλές και tips για well-being. Η μέλλουσα μαμά προσέχει πολύ τη διατροφή της και γενικά ό,τι αφορά την ευεξία και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Δοκιμάζει υγιεινές συνταγές τις οποίες μοιράζεται με τους ακολούθους της, ενώ η γυμναστική δε λείπει από την καθημερινότητά της και στην εγκυμοσύνη.

Σε πρόσφατο Q&A της στο Instagram, η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε ότι η γυμναστική που κάνει αυτήν την περίοδο είναι pilates και διάδρομος. Το γούστο της στο φαγητό δεν έχει αλλάξει καθόλου και ο συνδυασμός υγιεινής διατροφής και άσκησης την έχει κάνει να πάρει μέχρι στιγμής μόνο 4,5 κιλά.

Μάλιστα, η μέλλουσα μαμά ανέβασε και μία φωτογραφία εν ώρα γυμναστικής. Δείτε την μαζί με ακόμα περισσότερες απαντήσεις που έδωσε σε ερωτήσεις θαυμαστών της, όπως για το όνομα που θα δώσουν στο μωράκι τους, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved