Jamie Oliver: Η 18χρονη κόρη του μοιάζει τρομερά στη μητέρα της

Οι θαυμαστές του διάσημου σεφ θεωρούν ότι κόρη του είναι ίδια με τη μαμά της.

Jamie Oliver: Η 18χρονη κόρη του μοιάζει τρομερά στη μητέρα της

O Jamie Oliver είναι ένας περήφανος μπαμπάς πέντε παιδιών.

Πριν μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 11 Απριλίου η δεύτερη κόρη του Daisy είχε τα γενέθλιά της, έγινε 18 ετών.

Ο διάσημος σεφ μοιράστηκε το Instagram, μια πανέμορφη ασπρόμαυρη φωτογραφία της κόρης του καθώς έσβηνε τα κεριά στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της.« Ευτυχισμένα 18α γενέθλια στο δεύτερο παιδί μου Daisy .Πού πήγε το κοριτσάκι μου; Τι ταξίδι ήταν! Είσαι τόσο εκπληκτική κοπέλα και σε λατρεύουμε η μαμά κι εγώ. Χρόνια πολλά μωρό μου. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι πιο φυσιολογικό και διασκεδαστικό για όλους, με πολύ αγάπη ο μπαμπάς σου xxx x.».


https://www.instagram.com/p/CNiOWsuDVsI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η τούρτα γενεθλίων σε σχήμα 1 και το 8 όσα τα χρόνια που γιόρταζε, απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τους followers του, ωστόσο , οι περισσότεροι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ομοιότητα της έφηβης κόρης του με την μαμά της, Jools Oliver.

«Φτυστή η μαμά της σε αυτή τη φωτογραφία…χρόνια πολλά», ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Ουάου, δίδυμο Jools. Χρόνια πολλά».

Όσο για την περήφανη μητέρα; Ευχήθηκε κι αυτή με τη σειρά της στην κόρη της δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία μέχρι σήμερα. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved