Π. Χατζηδάκης: Ακούει παιδικό τραγούδι και χορεύει μπροστά στον γιο του

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

Π. Χατζηδάκης: Ακούει παιδικό τραγούδι και χορεύει μπροστά στον γιο του

Εδώ και περίπου πέντε μήνες ο Παναγιώτης Χατζηδάκης βιώνει την πατρότητα και η καθημερινότητα όπως και οι προτεραιότητές του έχουν αλλάξει.

Αφιερώνει στον γιο του όλη του την ενέργεια και προσοχή απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί του. «Όταν γεννήθηκες, αποφάσισα να πάψω να ασχολούμαι με τα ασήμαντα και όλη αυτή την ενέργεια να την αφιερώσω σε σένα που την αξίζεις περισσότερο από όλους», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ένα από τα πρόσφατα ποστ του.

Έτσι, εκτός από τις βόλτες που είναι στην ημερήσια διάταξη, ο ευτυχισμένος μπαμπάς έχει αναλάβει και την …ψυχαγωγία του μικρού κι εντός σπιτιού.

Στο απολαυστικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram έχει το μωρό στο καρότσι και χορεύει μπροστά του υπό τους ήχους του διαχρονικού παιδικού τραγουδιού «Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ», με το οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.Ο ίδιος δεν τραγουδάει αλλά επικεντρώνεται στο …χορό.


https://www.instagram.com/p/CNczZe8FObk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, με σχόλιό του ζητά από τους διαδικτυακούς του φίλους να του στείλουν ιδέες για νέα παιδικά τραγούδια. «Ρε παιδιά πείτε μου κάποιο νέο hit γιατί αυτά τα άκουγα και εγώ!»

'Αμεση ήταν η ανταπόκριση των followers του ενώ τα σχόλια όπως και likes ήταν πολλά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τρυφερές στιγμές ανάμεσα στον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τον γιο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved