Παιδιά κάνουν extreme makeover στα μαλλιά των δασκάλων τους (vid)

Αλήθεια... εσείς θα κάνατε κάποια extreme αλλαγή για τον αγαπημένο σας μαθητή ή μαθήτρια;

Παιδιά κάνουν extreme makeover στα μαλλιά των δασκάλων τους (vid)

Οι αντιδράσεις των δασκάλων είναι ξεκαρδιστικές - Το βίντεο είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό.

Το HiHo Kids, κανάλι στο YouTube, ζήτησε από παιδιά να αλλάξουν το κούρεμα και το χρώμα των μαλλιών των δασκάλων τους και εκείνα ενθουσιάστηκαν. Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη ζήτησαν από τους αγαπημένους τους δασκάλους (άνδρες και γυναίκες) να τους συνοδεύσουν στο πείραμα που θα διεξήγαγε το συγκεκριμένο κανάλι.

Για τις αλλαγές ενημερώθηκαν από τα ίδια τα παιδιά, τη στιγμή που γινόταν το γύρισμα. Δόθηκαν στα παιδιά 2 φύλλα χαρτί που είχαν επάνω ένα ανθρώπινο κεφάλι φιγούρας χωρίς μαλλιά και φρύδια. Τα μαλλιά και τα φρύδια, θα τα ζωγράφιζαν τα παιδιά με μαρκαδόρους της επιλογής τους και αυτό που θα σχεδίαζαν θα ήταν και η αλλαγή που θα γινόταν έπειτα στα μαλλιά των δασκάλων τους.

Ο ενθουσιασμός των παιδιών είναι μεγάλος, δεν μπορούμε να πούμε όμως και το ίδιο για τους δασκάλους που καταλήγουν να φύγουν από το κομμωτήριο με πολύχρωμα μαλλιά και κούρεμα που δεν περίμεναν ποτέ.

Επειδή δεν θέλουμε να σας αποκαλύψουμε τίποτε παραπάνω, σας αφήνουμε να απολαύσετε το βίντεο παρακάτω: Αλήθεια... εσείς θα κάνατε κάποια αλλαγή για τον αγαπημένο σας μαθητή ή μαθήτρια;



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved