Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο γιος τη Φωτεινής Αθερίδου με τους μαρκαδόρους

... και όχι δεν ζωγράφισε τους τοίχους ή το πάτωμα!

Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο γιος τη Φωτεινής Αθερίδου με τους μαρκαδόρους

Ο Θοδωρής, ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου έχει δική του προσωπικότητα. Κάνει απίθανα πράγματα μέσα στην ημέρα που τρελαίνει τους γονείς του.

Όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, έτσι και εκείνος λατρεύει τις κατασκευές με τις πλαστελίνες και τη ζωγραφική με τους μαρκαδόρους.

Εδώ βλέπετε ένα έργο τέχνης που έφτιαξε η Φωτεινή Αθερίδου για τον μικρό της γιο.

gios fotinis atheridou zografiki 1

Ωστόσο, δεν παίζουν μόνο με τις πλαστελίνες μαμά και γιος. Όπως είπαμε και πιο πάνω, ο μικρός Θοδωρής λατρεύει πολύ και τη ζωγραφική. Και όταν λέμε ζωγραφική εννοούμε τις περίεργες γραμμές που τραβούν όλα τα παιδιά επάνω σε μια λευκή κόλλα χαρτί. Τα μικρά παιδιά εντυπωσιάζονται από το περίεργο σχέδιο που αφήνουν τα χρώματα κάθε φορά που ακουμπούν τον μαρκαδόδο ή τον τραβάνε επάνω στο χαρτί.

Μαζί με τη ζωγραφική σε αυτή την ηλικία όμως, έρχονται κάποιοι κανόνες. Απαγορεύεται να ζωγραφίζουμε τους τοίχους, απαγορεύεται να λερώνουμε το πάτωμα. Κανόνες που φαίνεται να κατανοεί απολύτως ο μικρός Θοδωρής που δεν έκανε τίποτε από τα παραπάνω.

Η Φωτεινή Αθερίδου όμως, έβαλε και έναν τρίτο κανόνα στο μικρό της αγόρι. Να μην μουτζουρώσει τη μούρη του με τους μαρκαδόρους. Κάτι που δεν άκουσε ο μικρός Θοδωρής... Κάπως έτσι προέκυψαν και οι δύο ξεκαρδιστικές φωτογραφίες της γλυκιάς ηθοποιού πριν μερικές ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις απολαυστικές φωτογραφίες του Θοδωρή Jr. στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved