Ζενεβιέβ Μαζαρί: Χορεύει με την κόρη της ενώ ο γιος της αδιαφορεί

Μαμά και κόρη χορεύουν στο σαλόνι ενώ ο μικρός είναι ξαπλωμένος στον καναπέ.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Χορεύει με την κόρη της ενώ ο γιος της αδιαφορεί

Μια χαρούμενη στιγμή με πρωταγωνιστές την ίδια και την κόρη της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο η κόρη της η Ροζαλία χορεύει μαζί της υπό τους ήχους του τραγουδιού " Self Control" της Laura Branigan που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του '80.

Η 9χρονη κόρη της Ζενεβιέβ Μαζαρί μπήκε αμέσως στο ρυθμό όπως και η μαμά της σε αντίθεση με τον αδελφό της που δεν τις έδινε την παραμικρή σημασία.

'Οπως θα δείτε στο βίντεο, ο μικρός είναι ξαπλωμένος στον καναπέ και ασχολείται με τα μαύρα...γυαλιά του. Τι κι αν η μαμά και η αδελφή του τραγουδούν και χορεύουν, εκείνος προσπαθεί να στερεώσει στο πρόσωπο του τα γυαλιά ηλίου γιατί του πέφτουν.


https://www.instagram.com/p/CNcFvfslexa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ζενεβιέβ, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το GNTM, είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη από το 2015 ( αν κι είναι μαζί πάνω από 14 χρόνια) κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ροζαλία και τον Μιχάλη.

Στον λογαριασμό της στο Instagram αναρτά κατά περιόδους φωτογραφίες τους και μερικές από αυτές μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved