Taylor Swift: Με το βίντεο που έφτιαξε τίμησε τη μητέρα της - Σπάνιο υλικό

Η Taylor Swift τίμησε τη μητέρα της με το βίντεο "The Best Day" και έδειξε στιγμιότυπα από την βρεφική και παιδική της ηλικία.

Taylor Swift: Με το βίντεο που έφτιαξε τίμησε τη μητέρα της - Σπάνιο υλικό

Ένα υπέροχο και άκρως συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε η Taylor Swift με αφορμή την επανακυκλοφορία του τραγουδιού της "The Best Day".

Στο βίντεο υπάρχουν βίντεο-στιγμιότυπα από τη βρεφική της ηλικία μέχρι και σήμερα. Στιγμιότυπα που η τραγουδίστρια δεν έχει δείξει ποτέ ξανά στο παρελθόν και που μέσα από αυτά ξετυλίγεται η όμορφη σχέση που έχει με τη μητέρα της.

Τον Ιανουάριο του 2020 η Taylor Swift αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο "Variety", ότι η μητέρα της πάσχει από καρκίνο.

Η 63χρονη Andrea αφού έκανε θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σημασία που έχει στη ζωή της και τα τραγούδια της αντικατοπτρίζουν την επιρροή που έχει η μητέρα της επάνω της. Η αδυναμία που έχει η Taylor στη μητέρα της είναι μεγάλη, καθώς ήταν εκείνη η οποία τη βοήθησε σε κάθε βήμα της καριέρας της όλα αυτά τα χρόνια και βρισκόταν πάντα στο πλευρό της.

Ακούγοντας το τραγούδι "The Best Day" ανακαλύπτουμε για ακόμη μια φορά τη σημασία που έχουν οι μαμάδες στη ζωή των παιδιών τους.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις μοναδικές φωτογραφίες που έχει με τη μητέρα της τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved