Σοφία Νομικού: Η χαμογελαστή εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz (pics)

Από την πρώτη στιγμή που τη γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Δούκισσας Νομικού, μπήκε στις καρδιές μας.

Σοφία Νομικού: Η χαμογελαστή εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz (pics)

Τη λατρέψαμε για το υπέροχο ντύσιμό της, για το χιούμορ της και φυσικά για τις υπέροχες στέκες που φοράει στα μαλλιά της. Η ίδια μπορεί να μην το είχε σκεφτεί πιο πριν (πριν μείνει έγκυος), αλλά αυτές οι στέκες είναι ό,τι πρέπει για τις μαμάδες που θέλουν να έχουν τα μαλλιά τους τραβηγμένα πίσω με στιλ, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τους μαμαδίστικους ατημέλητους κότσους.


https://www.instagram.com/p/CGjoxvHgIsD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας. Τη Σοφία Νομικού. Την Expert colorist της εκπομπής Super Makeover που εδώ και λίγες μέρες έχει κάνει γνωστό το νέο της εγκυμοσύνης της.


https://www.instagram.com/p/CMhmNLFAG6O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"It’s a Girl ????? Our Super makeover baby!!! Ευχαριστώ την φανταστική ομάδα για την γλυκιά στήριξη! Ευχαριστώ τον άντρα μου @gregorykarydis ?! Ladies my heart goes out to you! Σας πονάω και σας καταλαβαίνω όλες!!! Ζω μαγικά συναισθήματα αλλά και πολλά δύσκολα ! Είμαστε ηρωίδες ????????!!! Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου!" .

Από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος οι αναρτήσεις με φουσκωμένη κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίνουν και πέρνουν.

Αυτή που ξεχωρίσαμε εμείς; Η πιο πρόσφατη που μίλησε για όλα όσα νιώθει αυτή την υπέροχη περίοδο.


https://www.instagram.com/p/CNmcQpYgs_v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Τι νιώθω αυτήν την ωραία περίοδο της εγκυμοσύνης? ΤΑ ΠΑΝΤΑ ??????????? !!! Ευτυχία, αγωνία, φόβος, ασταμάτητο γέλιο, προσμονή, χαρά, λύπη, άγχος, εκνευρισμός και δάκρυα με το παραμικρό! Τα συναισθήματά μου στην περίοδο της εγκυμοσύνης μοιάζουν να έχουν επιβιβαστεί στο πιο τρελό rollercoaster! Αλλάζουν συνεχώς! Τα οιστρογόνα και η προγεστερόνη είναι οι ορμόνες που κατά κύριο λόγο διαμορφώνουν το συναισθηματικό προφίλ της εγκύου. Κορίτσια το διάβασμα με έχει σώσει!!! It’s all part of the process!! Όλες τα ίδια περνάμε! Σήμερα με ξύπνησε το πιο γλυκό όνειρο, ήταν μπρούμυτα επάνω μου η μικρή νεογέννητη. Της χάϊδευα το χνούδι στην πλατούλα της ?? λιώνω !!!!"

Αν είστε έγκυος και δεν ξέρετε τι να φορέσετε, πώς να ντυθείτε, πώς θα συνδυάσετε ρούχα ή πώς θα φτιάξετε τα μαλλιά σας, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις φανταστικές φωτογραφίες της Σοφίας Νομικού.

Πάρτε ιδέες και κάντε το δικό σας super baby bump makeover!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved