Κλέλια Ρένεση: Ανέβασε νέο βίντεο με την κόρη της και είναι υπέροχο

Η μικρή Κοραλία έχει μεγαλώσει πολύ.

Κλέλια Ρένεση: Ανέβασε νέο βίντεο με την κόρη της και είναι υπέροχο

Η Κλέλια Ρένεση, αν και ενεργή στα social media, σπάνια αναρτά φωτογραφίες με την κόρη της Κοραλία. Όλα αυτά τα χρόνια η ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή κι έτσι οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της, την τέχνη ή κοινωνικά θέματα για τα οποία έχει θελήσει να τοποθετηθεί.

Η Κοραλία θα γίνει 2 ετών τον προσεχή Μάιο και ο ερχομός της χάρισε στην ηθοποιό τον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και μπορεί οι φωτογραφίες του που έχει μοιραστεί η Κλέλια Ρένεση στα social media να μην είναι πολλές, η μοναδική σχέση τους όμως διακρίνεται ακόμα και σε αυτές τις λιγοστές.

Πριν από λίγο, η διάσημη μαμά ανήρτησε ένα νέο βίντεο με τη μικρή Κοραλία. Οι δύο τους απήλαυσαν μία βόλτα στη θάλασσα και η ηθοποιός απαθανάτισε τις στιγμές με την κάμερα του κινητού της. Στο βίντεο βλέπουμε το κοριτσάκι που τρέχει να ανακαλύψει το αυτοσχέδιο τραπεζάκι και τις καρέκλες στην ακροθαλασσιά και την καλλιτέχνη να περπατάει από πίσω της. Το τοπίο, ο ήχος της θάλασσας και ο ενθουσιασμός του μικρού κοριτσιού κάνουν το βίντεο απλά υπέροχο.



Η ηθοποιός το ανήρτησε σήμερα το πρωί και μέσα σε λίγα λεπτά είχε συγκεντρώσει χιλιάδες views.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Κλέλια Ρένεση με την κόρη της στα social media στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved