Μαρία Ηλιάκη: Δοκιμάζει ρούχα μπροστά στον καθρέφτη της και είναι υπέροχη

Η μέλλουσα μαμά προτείνει ρούχα στις εγκύους!

Μαρία Ηλιάκη: Δοκιμάζει ρούχα μπροστά στον καθρέφτη της και είναι υπέροχη

Όπως ενημέρωσε η Μαρία Ηλιάκη τις διαδικτυακές της φίλες και δη τις έγκυες, η στυλίστριά της από Ελλάδα της έστειλε μερικές φούστες για να ντύνεται κομψά και να είναι άνετη στην περίοδο της εγκυμοσύνης.

Σε μια σειρά από Insta stories που η μέλλουσα μαμά προβάρει τα νέα της ρούχα, σχολιάζει: "Σας έχω κάποια νέα στυλιστικά για όλες όσες είστε τώρα στην ίδια κατάσταση. Μου έστειλε από Ελλάδα η στυλίστριά μου αυτές εδώ τις φανταστικές φούστες και λέω φανταστικές, γιατί έχουν το λάστιχο. Που σημαίνει ότι χωράει τρεις κοιλιές μέσα! Οπότε αναλόγως παίρνετε και το νούμερο. Αυτή είναι large και αυτή είναι xlarge".

maria iliaki rouxa egkimosinis 16

Η Μαρία Ηλιάκη, συνέχισε να μιλά για τα ρούχα που επιλέγει η ίδια αυτή την περίοδο, θέλοντας να βοηθήσει και άλλες γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα.

"Δεν σε πιέζουν, ανοίγουν όσο θέλετε, ταιριάζουν με όλα, πάνε με ό,τι παπούτσι θέλετε, με μπότα, αθλητικό, με αρβυλάκι, με ό,τι θέλετε... παίρνετε αέρα -για τις εξάψεις- πάτε εύκολα στην τουαλέτα -χλαπ, το σηκώνετε- γιατί υπάρχει και αυτή η συχνοουρία (τέλειο;), τέλειο!".

maria iliaki rouxa egkimosinis 1

Μετά την πρώτη δοκιμή, φόρεσε μια άλλη φούστα με δαντελένια λεπτομέρεια στο τέλος. "Η άλλη είναι αυτή εδώ. Λοιπόν έχει και αυτή λάστιχο και δαντελίτσα για να αισθανόμαστε λίγο πιο σεξουαλικές στη φάση της πάρλας, στην οποία είμαστε. Γενικώς τις προτείνω αρκετά αυτές τις φούστες παιδιά. Με έχουν βολέψει τόσο πολύ σε αυτή τη φάση... Τώρα ειδικά που ανοίγει ο καιρός... και μετά όταν φύγουν τα κιλά, μπορείτε να τις στενέψετε πάρα πολύ άνετα!".

maria iliaki rouxa egkimosinis 12

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Τους τελευταίους μήνες ζει με τον αγαπημένο της στη Ζυρίχη και μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Την ευχάριστη είδηση είχε ανακοινώσει η ίδια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μέσω Instagram με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που ξεπέρασε τα 125.000 likes.

"Είναι τόσα πολλά... διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο «Σ´ αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστω» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη..." έγραψε τότε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, αποκαλύπτοντας έτσι την εγκυμοσύνη της.

maria iliaki rouxa egkimosinis 5

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες της εγκυμονούσας, Μαρίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved