Μαρία Ηλιάκη: Η απίθανη φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα και ανοιξιάτικο λουκ

H μέλλουσα μαμά ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με ανοιξιάτικη διάθεση και είναι πιο γλυκιά από ποτέ.

Μαρία Ηλιάκη: Η απίθανη φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα και ανοιξιάτικο λουκ

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Τους τελευταίους μήνες ζει με τον αγαπημένο της στη Ζυρίχη και μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Την ευχάριστη είδηση είχε ανακοινώσει η ίδια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μέσω Instagram με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που ξεπέρασε τα 125.000 likes.

"Είναι τόσα πολλά... διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο «Σ´ αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστω» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη..." έγραψε τότε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, αποκαλύπτοντας έτσι την εγκυμοσύνη της.


https://www.instagram.com/p/CLRkBZHHSLH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έκτοτε, ακολούθησαν πολλές ακόμα αναρτήσεις στις οποίες η μέλλουσα μαμά μοιράζεται συμβουλές, σκέψεις ή απλώς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι πραγματικά όμως το κάτι άλλο. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος απήλαυσε μία ηλιόλουστη μέρα στην κατά τ' άλλα σχεδόν πάντα αυτήν την περίοδο χιονισμένη Ζυρίχη, και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ανοιξιάτικο λουκ.

"«Ανθισμένες Μανόλιες»... κάναμε τη βόλτα μας σήμερα γιατί αύριο χιόνι πάλι" ήταν το σχόλιό της.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της εγκυμονούσας μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved