Μ.Παπαγιάννης: Τα παιδιά του λένε ότι δεν τους αγοράζει τίποτα - Πώς απαντά

Δείτε το πολαυστικό του βίντεο.

Μ.Παπαγιάννης: Τα παιδιά του λένε ότι δεν τους αγοράζει τίποτα - Πώς απαντά

Είναι γνωστό ότι ο Μάνος Παπαγιάννης εκτός από τις φάρσες, λατρεύει να ανεβάζει στα social media χιουμοριστικά βίντεο με την οικογένειά του.

Σε πολλά από αυτά πρωταγωνιστεί ο γιος του Νικήτας, που είναι πραγματικά αξιολάτρευτος. Ο μικρός είναι 3,5 ετών κι αναμφισβήτητα αποτελεί τον μεγάλο πρωταγωνιστή στις αναρτήσεις των γονιών του.

Είναι χαριτωμένος, αστείος κι έχει ένα φωτεινό χαμόγελο που σε κερδίζει αμέσως. Γι αυτό και στα περισσότερα βίντεο του μπαμπά του, κλέβει την παράσταση. Όπως σε αυτό που προσποιείται με μοναδικό τρόπο ότι ο πατέρας του, του μάγκωσε το δάκτυλο του με την πόρτα του ψυγείου.


https://www.instagram.com/p/CNf7fSahtf-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Χθες, ο Μάνος Παπαγιάννης ανέβασε νέο απολαυστικό βίντεο με τη συμμετοχή και της κόρης του Λυδίας. Κεντρικό θέμα του βίντεο; «Όταν τα παιδιά μου λένε ότι δεν τους αγοράζω τίποτα!!!!». Βλέπουμε λοιπόν τα παιδιά να παρακολουθούν τον μπαμπά τους καθώς τους δείχνει ότι όλα μέσα στο σπίτι , από τα τρόφιμα στο ψυγείο, την τηλεόραση μέχρι το κρεβάτι που κοιμούνται είναι πράγματα τα οποία έχει αγοράσει ο ίδιος ( και η μαμά τους).Η Λυδία και ο Νικήτας τον ακούνε χωρίς να μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.


https://www.instagram.com/p/CNk8Z0kBsxv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Αν θέλετε να δείτε κι άλλες στιγμές των παιδιών της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη ,κάντε swipe up στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved