Χριστίνα Μπόμπα: Είναι 27 εβδομάδων & αυτές είναι οι υπέροχες φώτο της

Στην 27η εβδομάδα της κύησης βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα!

Χριστίνα Μπόμπα: Είναι 27 εβδομάδων & αυτές είναι οι υπέροχες φώτο της

Όλα άρχισαν κάπως έτσι! Στις 10 Δεκεμβρίου η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης εξέπληξαν ευχάριστα τους διαδικτυακούς τους φίλους, ανακοινώνοντας ότι θα γίνουν γονείς.


https://www.instagram.com/p/CInLg-xF1dE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️
ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα. ?".

Αργότερα ακολούθησαν λιγοστές φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα και φυσικά η ανακοίνωση του φύλου των διδύμων που περιμένουν. Με ένα εκπληκτικό baby gender reveal party την 1 Φεβρουαρίου έμαθαν ότι περιμένουν δύο κοριτσάκια.


https://www.instagram.com/p/CKwxopxntA4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Μάθαμε τα φύλλα των μωρών μας... και είμαστε τρισευτυχισμένοι! ?
Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9 ?) ! Ανυπομονούμε για την διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένεια μας... εσάς! ♥️".

Ο δρόμος της γονεϊκότητας για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, δεν ήταν εύκολος. Όπως η ίδια η μέλλουσα μανούλα αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή "Μεσάνυχτα": "Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει!".

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα. Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στην 27η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και απολαμβάνει την κοιλίτσα της πιο πολύ από ποτέ.

Η φωτογραφία που εντυπωσίασε πρόσφατα; Εκείνη που φορά ένα υπέροχο μπικίνι, δείχνοντας μας με περηφάνια την όμορφη κοιλίτσα της.


https://www.instagram.com/p/CNiECHBFN-f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη φωτογραφία μέσα στην 27η εβδομάδα της κύησης. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές ακόμη και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved