Αυτή η μπέμπα επιστρέφει σπίτι της μετά από 694 μέρες στο νοσοκομείο (vid)

Αυτή η μπέμπα έμεινε αρκετό διάστημα μακριά από την οικογένειά της, όμως πλέον βρίσκεται στο σπίτι της.

Αυτή η μπέμπα επιστρέφει σπίτι της μετά από 694 μέρες στο νοσοκομείο (vid)

Η Valentina Garnetti διαγνώστηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μητέρας της με Σύνδρομο Υποπλαστικής Αριστεράς Καρδίας.Το σύνδρομο της υποπλαστικής αριστεράς καρδίας (ή “HLHS” εν συντομία στην αγγλική γλώσσα), η αριστερά πλευρά της καρδιάς - περιλαμβανόμενης της αορτής, της αορτικής βαλβίδος, της αριστεράς κοιλίας και της μιτροειδούς βαλβίδος - είναι υποαναπτυγμένη, είναι δηλαδή πολύ μικρότερη από το φυσιολογικό.

valentina foto instagram

Η ενός έτους μικρούλα, παρέμεινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο CS Mott του Πανεπιστημίου του Michigan στο Ann Arbor από την πρώτη μέρα της γέννησής της.

"Είναι το πιο χαρούμενο μωρό σε όλο τον κόσμο, παρά το ό,τι έχει περάσει!", ανέφερε η μαμά της, Francesca Garnetti, στο "Good Morning America." "Είναι η πηγή της χαράς. Τους αγαπάει όλους... απλά αγαπά τη ζωή γενικότερα!".

Η Valentina είχε έξι χειρουργεία (τα τέσσερα ήταν ανοιχτής καρδιάς) και έμεινε στην εντατική πάνω από 14 μέρες. Η πρώτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς έγινε όταν ήταν μόλις 2 ημερών. Όπως η ίδια η μητέρα της έγραψε στο Instagram, δείχνοντας φωτογραφία της μικρής μετά το χειρουργείο "Τίποτε δεν σε προετοιμάζει για να δεις έτσι το μωρό σου!"

Δείτε την υπέροχη ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved